Fenerbahçe taraftarları Shaktar Donetsk'i istiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı eleyerek son 16'ya kalan ve rakibini beklemeye koyulan Fenerbahçe, Shaktar Donetsk'i istiyor.

Galatasaray'ın Lazio'ya elenmesiyle Avrupa'da tek temsilcimiz haline gelen Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi bugün belli olacak. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimleri bugün TSI 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. TRT Spor'dan yayınlanacak kurada temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında son 2 sezonun şampiyonu Sevilla, Valencia, Liverpool, Dordmund, M.United, Villarreal, Tottenham ve Basel var.

"İntikam" sesleri

Ancak Sarı Lacivertli taraftarların gönlünde sezon başında Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turunda saf dışı bırakan Shahktar Donetsk var. Mircea Lucescu yönetimindeki Ukrayna ekibi, Kanarya'yı 0-0 ve 3-0'lık skorlarla Devler Ligi'nin dışına itmişti. Bugün Gazetesi'nin haberine göre, dünkü Lokomotiv zaferinin ardından sosyal medyada yorum yapan birçok Fenerbahçeli de 'intikam' için Shakhtar'ı diledi.

Seribaşı uygulamasının olmayacağı kurada Cimbom'u eleyen Lazio'nun yanı sıra Braga, S.Prag, A.Bilbao, Leverkusen gibi takımlar da muhtemel rakiplerimiz arasında...

Ukraynalı futbolcu Fenerbahçe'yi istiyor

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Schalke 04'ü eleyen Shakhtar Donetsk'te savunma oyuncusu Yaroslav Rakitskiy açıklamalarda bulundu.

Sporx'in derlediği habere göre; 26 yaşındaki futbolcu, bir üst turda Manchester United ya da Fenerbahçe ile karşılaşmak istediğini söylerken, "Maçta Schalke ilk 10 dakikada iki önemli pozisyon buldu ama değerlendiremedi. Biz kontratak oynadık ve sonuca ulaştık. Takım olarak iyiydik. Bakalım şimdi neler olacak. Manchester United ya da Fenerbahçe ile karşılaşmak güzel olur" ifadelerini kullandı.

Turuncu-siyahlı ekip Şampiyonlar Ligi üçüncü eleme turunda Fenerbahçe ile karşılaşmış, İstanbul'da 0-0 biten maçı Ukrayna'da 3-0 kazan Shakhtar, Devler Ligi'nde gruplara kalmayı başarmıştı.

Yorumlar