İşte Ersun Yanal ile Halilhodzic arasındaki fark!

Trabzonspor'daki ikinci döneminde Galatasaray maçı ile başlayacak olan Ersun Yanal, milli oyuncularını düşünerek takımı İstanbul'da toplama kararı aldı.

TRABZONSPOR İSTANBUL'A 3 GÜN ERKEN GELİYOR

Trabzon’un hocası Ersun Yanal, 22 Kasım’da TT Arena’da oynanacak olan G.Saray maçı için İstanbul’a 3 gün önceden gitme kararı almıştı. Yönetimin şaşkınlıkla karşıladığı bu durumun arkasından, milli takımlarda bulunan oyuncular çıktı. Yorgunluk sıkıntısı ile karşılaşmak istemeyen Yanal; Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani ve Papadopoulos’la İstanbul’da buluşacak.

YÖNETİMDEN ÖZEL UÇAK İSTEDİ

Talebini yönetim aracılığıyla futbolculara ileten tecrübeli hocanın, “Milli takımlara giden oyuncular yorgun olur. Onlarla İstanbul’da buluşalım” dediği belirtildi. Yanal ayrıca Bordo-Mavili kurmaylardan, G.Saray derbisine gidiş-dönüş organizasyonu için özel uçak talep etti. Yönetim, Yanal’ın isteğini kabul etti.

CAMİA HAVAYA GİRDİ

Teknik direktör Halilhodzic’i gönderdikten sonra Ersun Yanal’ı getiren Trabzonspor’da yaşanan bu değişim, camiayı da havaya soktu. Cumartesi günü deplasmanda G.Saray’la karşılaşacak olan Fırtına’da bazı yöneticilerin, “Lig bizim için G.Saray maçıyla yeniden başlıyor. Ersun hocanın oynatacağı futbolu merakla bekliyoruz. Takımı ve futbolcuları tanıyor. Artık başarılı sonuçlar alacağız” dediği öğrenildi.



Yorumlar