Pione Sisto için teklif yapıldı

Galatasaray, Damimarka takımlarından Midtjylland forması giyen 20 yaşındaki kanat oyuncu Pione Sisto için devreye girdi.

Ahmet Turna / AjansHaber

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Takıma bir forvet, bir kanat oyuncusu ve iki de genç oyuncu alacaklarını belirten Mustafa Denizli, Uganda asıllı Danimarkalı oyuncuyu çok beğendiği ve bir an önce takıma katılmasını istediği belirtildi.

MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYDİ

Genç oyuncu, güçlü fiziği, sürati ve bitirici vuruşları ile dikkat çekiyor. Kariyeri boyunca 89 maça çıkan Sisto, bu maçlarda 21 kez ağları sarsmayı başardı. Ayrıca Pione Sisto 2 kez Danimarka Milli Takım formasını giydi. Genç oyuncu için Fatih İşbecer yönetimindeki transfer komitesinin teklif yaptığı ve beklemeye geçtiği kaydedildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar