İşte Aziz Yıldırım'ın hayalindeki başkan profili

Önümüzdeki sezondan sonra başkanlığı bırakacağını söyleyen Aziz Yıldırım'ın en büyük hayali, Fenerbahçe Üniversitesi'nde spor yöneticiliğini bitirmiş bir mezununun sarı lacivertli kulübü yönetmesi.

AZİZ YILDIRIM'IN YENİ BAŞKAN HAYALİ

Fenerbahçe yönetimi kuracağı üniversitede; spor bilimleri ve teknolojisi, sağlık bilimleri ve idari bilimler üzerinde insan yetiştirecek. Aziz Yıldırım'ın hayali ise gelecekte kulübü, Fenerbahçe Üniversitesi'nde okuyan bir spor yöneticiliği mezununun yönetmesi. Fenerbahçe Üniversitesi, Spor Yöneticiliği bölümü için Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, bölümü spor bilimleri ile iktisat fakültelerini birleştirerek kurulacak bölüme taşıyacak. Fenerbahçe Üniversitesi'nin Spor Yöneticiliği bölümünden mezun olan öğrenciler hem sportif hem de mali anlamda bilgi birikimine sahip olacak.

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ OKUMUŞ BİRİ OLSUN

Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük önem verdiği bu program için Fenerbahçe Üniversitesi'nin kuruluşu için çalışan isimler; dünyanın en iddialı spor yöneticiliği programını sunan Isenberg Üniversitesi ile bilgi ve eğitim kadrosu konusunda görüş alışverişinde bulunduğu bildirildi. Fenerbahçe yönetiminin hedefinin Fenerbahçe Üniversitesi'nde spor yöneticiliği biriminin başında George R. Milne'i getirmek olduğu öğrenildi.


Yorumlar