İşte Ahmet Davutoğlu'nun yanına aldığı çılgın F.Bahçeli!

Yeni kabineye AB Bakanı ve Başmüzakereci olarak seçilen Volkan Bozkır, tam bir Fenerbahçe hastası.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni kabinesine AB Bakanı ve Başmüzakereci olarak giren Volkan Bozkır, Fenerbahçe sevgisini anlatırken, birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

Bakan Bozkır yıllar önce Türkiye’nin AB Daimi Temsilcisi olarak atanırken sarı-kırmızı renklerinden dolayı İspanya’ya tayin olmak istemediğini belirterek sarı-lacivert renklerinden dolayı AB’ye özellikle tayin olduğunu kaydetti.

Bozkır, “AB’ye özellikle tayin olmak istedim, sarı-lacivert renklerinden dolayı. Devir teslim töreninde de Meclis’in sarı-kırmızı renklerinden, AB’nin sarı-lacivert renklerine geçmekten memnun olduğumu söyledim” dedi.



Bakan Bozkır, Fenerbahçe’nin sezon sonunda şampiyon olarak 4. yıldızı takacağına inandığını ifade ederek şunları söyledi:

UĞURLU KRAVATI BİLE VAR

“Bir takımı benim kadar sıcak destekleyen bir taraftar, kendi takımı için ‘şampiyon olamayacak’ demez, dememelidir. Fenerbahçe’nin bir sevdalısı olarak, takımımın hep şampiyon olmasını isterim.”

Fenerbahçe’nin çoğunlukla bütün maçlarını “uğurlu kravatı” ile statta izleyen Volkan Bozkır, bu kravatının sarı-lacivertli takıma uğur getirdiğini sözlerine ekledi.

'HEP GENÇLİĞİMDEKİ GÜNLERİ HATIRLAYARAK...'

Bakan olmasının hemen ardından Fenerbahçe-Karabükspor maçı için stada gittiğini açıklayan Volkan Bozkır, “Ben takım taraftarlığını, hep gençliğimdeki  günleri hatırlayarak düşünüyorum. Maç bir seyir keyfidir. Maçlarda küfür olmamalı, karşı takım taraftarlarını düşman görmemeliyiz. Eskiden Fenerbahçe Stadı’nın yarısı Galatasaray, yarısı Fenerbahçeli olarak maçları seyredebilirdik. Şimdi derbi maçlarında Fenerbahçeliler, Galatasaray stadına gidemiyor, Galatasaraylılar, Fenerbahçe stadına gidemiyor. Bu yanlış, bu bir keyif meselesi. Birbirimizi kızdırma, takılma, espri yapma meselesi ama düşmanlık haline geldiğini görüyorum ve çok üzülüyorum” dedi.


Yorumlar