İsmail Kartal'ın TT Arena planı ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin başında Süper Kupa kaldıran İsmail Kartal'ın, Galatasaray derbisi hakkında takımı hakkındaki fikirleri deşifre oldu.

Teknik direktör İsmail Kartal, sarı-lacivertlilerin henüz hazır olmadığını söyledi, şu anda yüzde 60 kapasiteyle oynadığını dile getirdi. Kartal, bir aylık çalışmayla gerçek Fenerbahçe’nin sahada olacağını ve TT Arena’daki Cim-Bom derbisine hazır çıkacaklarını ifade etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımın henüz istenen düzeye gelmediğini söyledi, gerçek Fenerbahçe’yi Galatasaray derbisinde izleteceklerini dile getirdi.

Şu an takımın yüzde 60 kapasite oynadığını ifade eden teknik direktör Kartal,  6. haftadaki Galatasaray maçında tam kapasiteyle sahada olacaklarını ifade etti. Ancak Kartal’ın en büyük sıkıntısı, takımın fizik açıdan istediği seviyede olmaması... Milli takım oyuncularının fazlalığı sebebiyle istediği yüklemeyi lige verilen arada yapamayan sarı-lacivertlilerin teknik patronu, 1 ay içindeki çalışmalarla gerçek Fenerbahçe’nin sahada olacağını söyledi.  

Yenilgi yüzü görmedi

Fiziksel açıdan takımın eksik olduğunu düşünen Kartal, futbolcuların taktik disiplininden ve oyunundan memnun kaldı. İsmail hoca, takımda geliştirilmesi gereken bazı noktalar olduğunu düşünse de, oyuncuların kısa sürede oyun planını benimsemesi Kartal’ı sevindiren noktalar arasında yer alıyor.

Zaten bu durum kendini oynanan hazırlık ve resmi maçlarda gösterdi. Hazırlık döneminde Olympiakos ve Roma ile karşılaşan sarı-lacivertliler resmi maçlarda ise ezeli rakibi Galatasaray ve ligin en hazır takımlarından biri olan Karabük ile karşı karşıya geldi.

Kartal, göreve geldiğinden bu yana mağlubiyet yüzü görmezken, çıktığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ile sahadan ayrıldı.

Bireysel idmanlar

İsmail Kartal, eski teknik direktör Ersun Yanal’ın uyguladığı antrenman sistemine fazla dokunmazken, bazı ufak tefek değişiklikler yaptı. Özellikle bireysel antrenman programlarında değişiklik yapan çalıştırıcı, bu konuyla da yakından ilgileniyor.

Yorumlar