İsmail Kartal isyan etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Altınordu maçı sonrası verdiği demeçte saha zeminine isyan etti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta maçında Altınordu'yu deplasmanda 2-1 yenerek E Grubu'nda liderliğe yükselen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, sahanın zeminine isyan etti.

İzmir Atatürk Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı kritik karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Sarı-Lacivertliler'in hocası Kartal, "Öncelikle bu kötü şartlarda, zeminde özveriyle mücadele veren oyuncuları kutluyorum. Bu maça çok iyi hazırlandık. Fakat bu yoğun çalışmalarımızın sonucunda saha koşulları, çok iyi bir oyuncumuzun sakatlanmasına sebep oldu. İlk devrede çok iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu söyleyemem. Fizik olarak takımımı beğendim. Maçı ikinci yarıdaki oyunumuzla kazanmayı başardık" ifadelerini kullandı.

'Emre'nin yerini doldurmak zor'

Kanarya'nın teknik patronu İsmail Kartal, kaptan Emre Belözoğlu'nun sakatlanmasıyla ilgili olarak ise "Tabii ki Emre'nin sakatlığı bizi üzdü. Onun gibi bir futbolcunu yerini doldurmak zor. İzmir gibi Türkiye'nin en büyük şehirlerinden birindeki sahanın daha güzel olması gerektiğini düşünüyorum. Umarım yakın zamanda bu şeyler düzelir. Bu tüm kulüpler için geçerli. Şartlar düzelirse biz de taraftarlara, Türkiye'ye daha iyi bir futbol sunabiliriz. Ayrıca buraya gelip stadı dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Oldukça iyi bir mücadele sergileyerek galibiyeti alan oyuncularımı da kutluyorum. Emre'nin MR'ı çekilecek, son durumu net olarak öyle belli olur. Fakat 2-3 hafta aramızda olamayacak gibi gözüküyor. Umarım kısa sürede aramıza döner. Oyuncular daha maçtan evvel ısınmada sahanın çok kötü olduğunu söylediler. Bu da onları psikolojik olarak etkiledi, motivasyon sıfırdı" dedi.



Yorumlar