İngiltere'de kümede kalma savaşı veren takım, G.Saray'la Trabzonspor'u mahvetti

Bu sezon Premier Lig'de düşme korkusu yaşayan ve şu anda 33 puanla 14.sırada yer alan WBA, Galatasaray ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiği yıldız golcüye inanılmaz bir transfer teklifi yaptı.

Fransa Ligi’nin önemli golcülerinden biri olan Pierre Gignac’ın sezon sonu sözleşmesinin sona ermesi Süper Lig ekiplerini harekete geçirdi. Önümüzdeki sezon Burak Yılmaz’ın yanına iyi bir partner arayan Galatasaray’ın Ginac’la yakından ilgilendiği, maddi olarak sıkıntı yaşayan sarı kırmızılıların bonservisi elinde olan 29 yaşındaki golcü futbolcuyu transfer listesinde birinci sıraya koyduğu öğrenildi.



GİGNAC İLE TRABZONSPOR DA İLGİLENİYOR

Gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve Oscar Cardozo’nun yanına iyi bir isim arayan Trabzonspor da Gignac’la ilgilenen takımlardan. Şu anda Lig 1’de 32 maça 20 gol atan Gignac’ı kafasına koyan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Fransız forveti Trabzon’a getirmeyi düşündüğü iddia edildi.

GİGNAC BU TEKLİFİ ASLA REDDEDEMEZ

Şu ana kadar Fransa Milli Takımı’nda 21 maçta forma giyen Gignac’tan hem Galatasaray’a hem de Trabzonspor’a kötü haber geldi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion’un teknik direktörü Tony Pulis’in Gignac’la yakın ilgilendiği ve oyuncu için reddedilemez bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Yıldız golcüye haftalık 75 bin euro öneren WBA’nın yılda 5 milyon euro’lara kadar çıkacağı anlaşıldı. Bu parayı gören Galatasaray ve Trabzonspor’un Gignac konusunda geri adım attığı belirtilirken, özellikle sarı kırmızılı ekibin yeniden Fernandao ve Niasse’ye döndüğü belirtildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.




Yorumlar