İki oyuncu da yolda

Ligde liderin 11 puan gerisinde 3. sırada bulunan Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Heracles'in iki genç yıldız adayı Oussama Tannane ve Illias Bel Hassani Cimbom'a çok yakın.

Kayserispor maçından sonra daha iyi anlaşıldı ki Galatasaray ikinci yarıya diri ve güçlü bir kadroyla girebilmesi için en az 5-6 transfer yapmalı. Futbolcuların ruhsuz görüntüsü dışında bazı oyuncuların performans olarak serbest düşüşü sarı kırmızılı taraftar ve camianın bir hayli tepkisi çekerken Ocak ayının devreye girmesi Galatasaray’a resmen soluk aldırdı. Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli ve scout ekibinin ortak hazırladığı rapora göre hareket eden Dursun Aydın Özbek ve yönetimi Hollanda – Almanya seferinden dönerken, yaşları 19 ila 23 arası olan gelecek vaat eden genç oyuncularla temasa geçtiği öğrenildi. Eredevise Ligi’nde futbolcu avına çıkan Galatasaray’ın ilk olarak Heracles’te forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Tannane ile görüştüğü ortaya çıktı. Fas doğumlu olan Oussama Tannane için başkan Jan Smith ile masaya oturan sarı kırmızılıların bu transferi bitirdiği belirtilirken, Galatasaray yönetiminin Tannane için 2,5 milyon Euro’luk bir teklifte bulunduğu vurgulandı. Her iki kanatta da oynayabilme yeteneğine sahip olan Oussama Tannane bu sezon Heracles formasıyla 14 maç çıkarken genç futbolcunun 9 gol 3 asistlik performansı bir hayli dikkat çekti.

Tannene için Heracles’in kapısını çalan Galatasaray’ın sadece bu oyuncu için değil Ilıass Bel Hassani içinde devreye girdiği öğrenildi. Hollanda Ligi’nde bu sezon 20 maça çıkan ve 7 gol 2 asistlik bir performans ortaya koyan Hassani, Mustafa Denizli’nin onay verdiği isimlerden biri olurken, genç futbolcunun sol ayağını çok iyi kullanması ve stil olarak Cezayirli yıldız Sofieane Feghouli’yi anımsatması oyuncu üzerinde dikkatleri çekmiş durumda. Tıpkı Tannane gibi Fas doğumlu olan 23 yaşındaki futbolcu ön libero, orta saha saha ve kanatlarda görev alırken Hassani’nin 8 numaralı formayı giymesi ve oyuncunun sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesi transfer ihtimalini bir hayli güçlendiriyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar