Bruno Alves ya Porto'ya gidecek ya da Sporting Lizbon'a

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves ülkesinin iki takımdan transfer teklifi aldı.

Fenerbahçe ile kontratı sezon sonunda tamamlanacak olan Bruno Alves'e ülkesinden talip olan kulüplerin sayısı artıyor. Sporting'in ardından, oyuncunun altyapısından yetiştiği Porto'nun da deneyimli savunma oyuncusu için devreye girdiği bildirildi.

34 yaşındaki futbolcunun babası Washington Alves bu haberleri büyük bir coşkuyla karşıladığını söyledi. Baba Alves, "Bu gelişmeyi büyük sevinçle karşıladım. Çünkü Porto Bruno'yu yetiştiren kulüp. Sorumluluk almayı ve karakterli olmayı orada öğrendi. Kendisi her takımın sahip olmayı isteyeceği 'winner' bir oyuncu. Bruno'yu hala istiyor olmaları gurur verici" dedi.

Portekiz'in bir diğer ekibinin oğluna olan ilgisini de yorumlayan Washington Alves, bu konudaki gelişmeleri de değerlendirdi. Aynı zamanda sarı-lacivertli oyuncunun menajerliğini de yapan baba, "Sporting'in bir süre önce bir girişimi oldu. Ancak sonrasında görüşmelerden bir şey çıkmadı" diye konuştu. 

Yorumlar