Iker Casillas'a yengeden veto geldi

Gelecek sezon mutlaka kaleye yabancı bir kaleci almak isteyen Fenerbahçe, Iker Casillas ile ilgilendi ama...

İspanya devlet televizyonu TVE, Real Madrid kalecisi Iker Casillas'a en yüksek teklifi Fenerbahçe'nin yaptığını iddia ederken, aynı ülkeden Vanitatis, İspanyol kalecisinin ilişkisini masaya yatırdı.

Vanitatis, Aile, iş, ev ve çocuklar'ın insanların hayattaki en önemli kavramlar olduğunu ifade ederken, bunlardan birinin olmaması durumunda insanların hayatlarının altüst olacağını belirtti. Casillas'ın da Fenerbahçe'nin teklifi sonrasında ailesi konusunda ikilemde kaldığını iddia etti. Casillas'ın eşi Sara Carbonero'nun TeleCinco kanalında gözde bir muhabir olduğu ifade edilirken oyuncunun Türkiye gelmesi durumunda Sara'nın da birlikte gelip gelmeyeceğinin netlik kazanmadığı belirtildi.

Planları kesintiye uğrar!

Sara Carbonero'nun Türkiye'ye gelmesi durumunda planlarının kesintiye uğrayacağı, Sara'nın Mayıs ayı sonunda moda ve dekorasyon üzerine ortaklarıyla beraber bir site açtığı yazıldı. Ayrıca Sara'nın mükemmel derecede İspanyolca dışında bir dilinin olmaması da handikap olarak gösterildi. Çiftin ailelerinin yaşadığı Navalacruz ve Corral ve Toledo'ya haftasonu sık sık kaçamaklar yaptığı ve onlardan uzak kalmanın da kendileri için zor olacağı ifade edildi. Sara Carbonero'nun mesleki geleceğini düşünmek zorunda olduğu ve tüm kariyerinden vazgeçerek, çocukları ve eşi için İspanya'yı terk etmesinin de zor olduğunun altı çizildi.






Yorumlar