İbrahim Hacıosmanoğlu-Ünal Aysal, Duygun Yarsvuvat-Aziz Yıldırım ittifakı!

Fenerbahçe Trabzonspor maçı öncesi İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları Galatasaray taraftarlarını ve camiasını karıştırdı.

ÜNAL AYSAL KUMPAS VAR DİYEREK TAKIMI SAHAYA ÇIKARMAMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi Play-off final serisinin 7.ve son maçında sahaya çıkmadığı için şampiyonluğu ezeli rakibine bırakan sarı kırmızılı kulüpte deprem yaratan kararın altında Ünal Aysal’ın imzası vardı. O günkü mücadelenin hakemlerini ve TBF’yi ağır bir dille eleştiren Aysal “hükmen mağlubiyeti” göze alarak şampiyonluğu tek kalemde silerken, dönemin başkanı sadece basketbol tarihinde değil, Türk spor tarihinde de ender görülen bir olayın baş aktörü oldu.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU SAHADAN ÇEKERİM DEDİ

Spor Toto Süper Lig’de dün İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Fenerbahçe Trabzonspor maçı öncesi sarfettiği sözler gündeme bomba gibi düştü. Kritik mücadeleye atanan hakem Bülent Yıldırım için olumlu yorumlar yapmayan Hacıosmanoğlu’nun ‘maçın art niyetli yönetilmesi halinde takımı sahadan çekeceğini’ söylemesi spor kamuoyunda deprem etkisi yarattı. Alınan bu karara Trabzonspor camiası ve taraftarları destek verirken, Fenerbahçe cephesi ise ‘hakemi baskı altına almak istiyorlar’ diyerek yapılan açıklamalara farklı bir yön verdi.

ÜNAL AYSAL İLE İBRAHİM HACIOSMANOĞLU BİRBİRLERİYLE ÖZDEŞLEŞTİRİLİYOR

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Ünal Aysal’ın aldığı radikal kararların izinden gittiği gözlemlenirken, Galatasaray tarafından da bu duruma değişik yorumlar geldi. Bordo mavili ekibin başkanının Ünal Aysal’ın yolundan gitmesi sarı kırmızılı taraftarları da memnun ettiği anlaşılırken, özellikle sosyal medyada “İbrahim Hacıosmanoğlu da Aysal gibi gözü pek ve başkaldıran bir başkan. Trabzonspor başkanı Galatasaray’ın eski başkanını örnek alırken, yeni başkanın (Duygun Yarsuvat) sürekli Fenerbahçe’yi ve Aziz Yıldırım’ı aklamaya çalışması dehşet verici bir olaydır” diye yorumlanmasına sebep oldu.



Yorumlar