Hollandalı futbolcudan flaş açıklama: Galatasaray beni istiyor

Kasımpaşaspor'un başarılı defans oyuncusu ve kaptanı Ryan Donk, Hollanda basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa forması giyen Ryan Donk, ülkesinin basınına oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın kendisi ile ilgilendiğini söyleyen Ryan Donk, "Galatasaray, bir kaç defa beni izlemek için scout ekibi göndermiş. Umarım bu transfer için somut bir girişimde bulunurlar" dedi.

Hollanda milli takımında forma şansı bulma konusunda sıkıntı çeken 28 yaşındaki deneyimli savunma oyuncu, teklif gelmesi durumunda A Milli Takım'da forma giyebileceğini de söyledi.

Ryan Donk, "Ne yazık ki, Türkiye'ye gittiğinizde eğer 3 büyüklerde oynamıyorsanız Hollanda Milli Takımı'nın gözünden kaçıyorsunuz. Dirk Kuyt ve Sneijder, büyük takımlarda oynadıkları için çok dikkat çekiyor. Hollanda'dan teklif gelmemesi durumunda Türk Milli Takımı'nda şansımı deneyebilirim"" dedi.

Ryan Donk'un röportajından satır başları şu şekilde;

"Türk medyasına göre, Galatasaray benimle ciddi şekilde ilgileniyor ve birkaç defa beni izlemek için scout ekibi göndermişler. Umarım bu transfer için somut bir girişimde bulunurlar. Ancak, Türk kulüpleri genelde son anda harekete geçiyor. Ben de bu yüzden bekliyorum. Kulübüm ile 1.5 yıl daha sözleşmem var"

"Eğer formasını giydiğiniz takım için elinizden gelenin en iyisini yaparsanız ve bu çabanızı sahaya yansıtabilirseniz Türk medyası size tapar. Hollanda'daki formuma kıyasla Türkiye'de daha güçlüyüm. Zaten güçlü de olmak zorundayım, yoksa burada hiç şansım kalmaz"

"Türk Milli Takımı için eğer bir fırsatım olursa, bunu kesinlikle değerlendiririm. Ama Türkiye forması içindeki Ryan Donk'a benim bile alışmam gerekecek. İlk etapta başka planlarım var. Amacım doğduğum ve büyüğüm ülkenin takımında yani Hollanda'da oynamak. Keşke Hollanda'dan davet gelse de neler yapabileceğimi gösterebilsem. Ancak Hollanda'dan böyle bir teklif gelmemesi durumunda Türk Milli Takımı'nda şansımı deneyebilirim"

"İstiklal Marşı, Türkiye'deki her turnuvada oynanan maçlardan önce çalıyor. Artık bildiğim bir marş. Melodiyi biliyor olmama rağmen sözleri hala benim için oldukça zor ancak yine de saygı duyuyorum"



Yorumlar