Hepimizin hedefi kazanmak

Galatasaraylı futbolcu Mariano, "Hepimizin hedefi kazanmak. Kazanmak isteyen oyuncular ve bir ekip ruhu var. Şampiyonluk hedefine ulaşmak için bu şekilde devam etmemiz gerekiyor." dedi.

Galatasaray Futbol Takımı'nın Brezilyalı sağ beki Mariano Ferreira Filho, Süper Lig'in ilk 7 haftasındaki performanslarının mutluluk verici olduğunu ve şampiyonluk hedefinde yollarına aynı şekilde devam etmeleri gerektiğini söyledi.


Mariano, yeni kurulan bir takımda oyuncuların birbirine adapte olması, teknik direktörün düşüncelerini en iyi şekilde anlaması için belli bir süre geçmesi gerektiğini belirterek, "Normalde bu uyum çok zordur ancak biz ilk haftadan itibaren en iyisini yapmaya başladık. Burada en önemli şey, oyuncu karakterleri ve tek bir hedefe odaklanmak. Hepimizin hedefi kazanmak. Kazanmak isteyen oyuncular ve bir ekip ruhu var. Takım iyi gidiyor ama daha yolun başındayız. Şampiyonluk hedefine ulaşmak için bu şekilde devam etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Ligin ilk 7 haftasında nispeten kolay rakiplerle karşılaştıkları yönündeki yorumlara katılmadığını vurgulayan Mariano, şöyle devam etti:

"İyi maçlar oynadığınızda, önünüzdeki müsabakalar için beklentiler de artıyor. Saygı duyulması gereken iyi rakiplerle oynadık. Her rakibin kendine göre zorlukları var ve bakıldığında geride kalan 7 maçta sıkıntılar da yaşandı. Zorlu maçların ardından gelen çok güzel galibiyetler var. Biz de takım olarak önümüzdeki 7 maçı bekliyoruz. İnsanlara bir şey göstermek için değil ama kendimizi en iyi şekilde görebilmek, şampiyonluğu ne kadar istediğimizi, hedefe ne kadar kilitlendiğimizi göstermek için bu maçların bir an önce gelmesini istiyoruz. Aynı kararlılıkla, istekle ve arzuyla devam edip, bu karşılaşmalarda da iyi performansımızı göstermeyi amaçlıyoruz."

Yorumlar