"Hayatımda cebinden para harcayıp transfer yapan yönetici görmedim"

Serdar Aziz'i kadrosuna katmak isteyen Galatasaray yönetimine, yıldız futbolcunun menajerinden şok sözler.

OCAK AYI TRANSFER DÖNEMİNİN BİTMESİNE 1 HAFTA KALDI

Chedjou ve Semih Kaya’nın eksikliği Galatasaray’da büyük problem olurken, sarı kırmızılı yönetimin acil olarak iyi bir stoperi takıma kazandırma peşine düştüğü ortaya çıktı . Listede Serdar Aziz ağır favori olarak görülürken, Philipe Mexes, Ron Vlaar ve Mustafa Yumlu isimleri de ağırlığını koruyor. Bursaspor’un başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz için girişimlerde bulunan Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın, Recep Bölükbaşı’nın kapısını son bir kez daha çalacağı iddia edildi. Devre arası transfer sezonunun bitimine bir hafta kala çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray, Serdar Aziz’i kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı bildiriliyor.

24 yaşındaki milli futbolcu Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar transferde yaşanan son gelişmeleri AjansHaber’e aktardı. Dün TRT’ye de bağlanan Canatar şunları söyledi;

CEBİNDEN PARA HARCAYAN YÖNETİCİ YOK!


Dün Hakan Ünsal’ın programına da bağlandım ve aynı şeyleri söyledim. Galatasaray Serdar Aziz’i istiyor, resmi bir görüşme oldu ama ben Bursaspor yönetimine ‘Serdar’ın bonservisini şu fiyata çekin, Galatasaray tarafına siz de biraz yukarıya çıkın’ diyemem. Abdurrahim Albayrak’ın girişimlerinden haberim var. Serdar Aziz için Bursaspor’un 3- 3,5 milyon Euro istediğini biliyorum ama sarı kırmızılı kulüpte de ekonomik olarak maddi kriz var. Abdurrahim Albayrak cebinden para harcayıp bu transferi bitirecek haberleri var ama ben hayatımda cebinden para çıkarıp kulübüne transfer yapan bir yönetici görmedim. Bir tane öyle bir isim vardı o da Nuri Albayrak’tı.

YASAL UYARISitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.





Yorumlar