Mustafa Denizli için istifa sesleri yükseliyor!

Galatasaray, dün akşam Lazio’ya elenerek Avrupa defterini kapattı. Mustafa Denizli ve kadro tercihleri taraftarı çıldırttı. Sarı-Kırmızılılara gönül verenler Mustafa Denizli ve yönetimi istifaya davet etti.

Ahmet Turna / AjansHaber

Galatasaray’ın elinde avucunda hiçbir şey kalmadı. Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hedefinden oldukça uzak kalan Galatasaray, dün akşam UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda rövanşta Lazio’ya 3-1 mağlup oldu ve Avrupa defterini de kapattı. Geçtiğimiz sezonun 3 kupalı şampiyonu Galatasaray’ın elinde sadece Ziraat Türkiye kupası kaldı.

HAMZAOĞLU İLE EFSANE DÖNEM YÖNETİM KRİZİ İLE SONA ERDİ

Galatasaray geçtiğimiz sezonu 3 kupa alarak kapatmış ve hedeflerinin hepsinde şampiyon olmuştu. Bu başarıda en büyük pay sahibi Hamza Hamzaoğlu ile yönetimin arasında yaşanan transfer anlaşmazlıkları ve takım içerisindeki oyuncular hakkında belirtilen düşünceler bardağı taşırdı. Galatasaray Yönetimi, acil eylem plânı uygulayarak Hamzaoğlu’nu gönderdi ve yerine tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli’yi getirdi.

UEFA KRİZİ YAŞANMASAYDI…

Geçtiğimiz sezon Duygun Yarsuvat başkanlığında gayet şeffaf bir yönetim benimseyen Galatasaray, hiçbir transfer girişiminde bile bulunmamıştı. Hamza Hamzaoğlu takım içerisinden belirli oyuncuların yıldızlarını parlatarak (Yasin Öztekin, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz) takımını tekrardan ateşlemeyi bilmiş ve Galatasaray’ı her kulvarda şampiyonluğa taşımıştı. Hamzaoğlu’nun ayrılışının ardından takımın başına ‘Transfer yapılma şartı’ ile gelen ve UEFA ile yaşanan finansal fair-play krizinin ardından transfer yapamayan Denizli, takımın içerisinden bırakın yıldız çıkartmayı; yıldızı parlayan oyuncuları takıma küstürdü ve birçok oyuncu isteksiz hale geldi. Geçtiğimiz sezon transfer yapamadan takımını şampiyonluğa taşıyan Hamzaoğlu’nu gönderen yönetimin Mustafa Denizli ile ilgili nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

RYAN DONK DEĞİL SANKİ ZİDANE

Daha önceki haberlerimizde belirttiğimiz gibi Galatasaray’da bazı futbolcularda vurdumduymazlık hissiyatı, dün akşam Lazio karşısında da görüldü. Başta Ryan Donk olmak üzere; Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Chedjou ve Hakan Balta gibi oyuncular takıma hiçbir katkı sağlayamadı. Özellikle Ryan Donk’un topu her ayağına alışındaki rahat tavrı ve ardından yapmış olduğu hatalar taraftarları adeta çileden çıkardı.

Galatasaray’ın elinde avucunda sadece Ziraat Türkiye Kupası kaldı. Futbolcuların motivasyon kaybı taraftar tepkileri ile Galatasaray’ı bu sezon çok zorlu bir maraton bekliyor. Tüm hedeflerinden uzak kalan Galatasaray futbolcuları ve taraftarları için Lig’in geri kalan haftaları geçmek bilmez hale gelmiş durumda.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar