Hamza hoca talimat verdi, Taffarel Muslera'nın yedeğini buldu

Sinan Bolat ile yollarını ayıran Galatasaray, Taffarel'in araya girmesiyle ikinci kalecisini Brezilya'da aramaya koyuldu.

Geçtiğimiz sezon kadroda Muslera’nın yedeği konusunda büyük sıkıntı çeken ve Sinan Bolat’la yollarını ayıran Galatasaray, uzun zamandan beri kendisine alternatif bir ikinci kaleci bakıyor. Eray İşcan’ın kalede güven vermemesi Hamza Hamzaoğlu’nu harekete geçirirken, deneyimli teknik adamın kaleci antrenörü Taffarel’e talimat verdiği ortaya çıktı.

YENİ KALECİ BREZİLYA'DAN OLACAK

Hakan Arıkan ve Mert Günok’la masaya oturmasına karşın iki kalecinin de “birinci kaleci oluruz” isteğinin geri çevrilmesinden sonra Taffarel’e “bana iyi bir kaleci bul” diyen Hamza Hamzaoğlu’nun yakın zamanda Brezilyalı bir eldivenle masaya oturacağı iddia edildi. Brezilya’da tecrübeli bir file bekçisi için kolları sıvayan Taffarel’in oluşturacağı liste beklenirken, transfer edilecek kaleci kurallar gereği lig maçlarında kullanılmayıp sadece Avrupa Kupası maçlarında ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında mücadele edecek.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar