Hamza Hamzaoğlu'na sert eleştiri: Emekli olacak adama 5 milyon euro verilir mi?

Forvet hattına mutlaka iyi bir takviye yapmak isteyen Galatasaray, Klaas Jan Huntelaar'ı bitirmek üzere.

Transferde Bilal Kısa ve Lukas Podolski’ye imza attıran Galatasaray yeni Elmander’ini arıyor…

Önümüzdeki sezon Burak Yılmaz’ın yanına hedef santrafor arayan sarı kırmızılılar Klaas Jan Huntelaar için son viraja girerken, Dursun Aydın Özbek ve yönetiminin Hollandalı golcü için Schalke ile hemen hemen el sıkıştığı belirtildi. Podolski, Yasin Öztekin, Sneijder,  Burak Yılmaz ve Huntelaar ile güçlü bir hücum hattı oluşturmak isteyen Galatasaray bu dörtlünün yanına Hollandalı yıldızı eklemek isterken, Almanların bonservis ücretinde 5 milyon euro’dan aşağıya inmemesi görüşmeleri yavaşlatma noktasına getirdi.

BİLAL YAŞLI HUNTELAAR YAŞLI PODOLSKİ İSE SINIRDA

Huntelaar transferine onay veren Hamza Hamzaoğlu, tecrübeli golcüyle ilgili ne kadar olumlu dönüşler alsa da, deneyimli teknik adamı 1,86’lık pivot forvet  konusunda camia içerisinden eleştiren bir yapının da olduğu biliniyor. 32 yaşındaki futbolcu için 5 milyon Euro bonservis bedelini yüksek gören bazı yöneticilerin bu transferi istemediği belirtilirken, takımın yaş ortalamasının Huntelaar transferiyle bir hayli artacağına dikkat çektiği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin de yaş ortalaması konusunda sıkıntı yaşadığını hatırlatan yöneticilerin, Hamza Hamzoğlu’nu Huntelaar için bir kez daha düşünmesi konusunda telkinde bulundukları öğrenildi.

Geçtiğimi sezon Bundes Liga’da 37 maçta 14 gol atıp 3 asist yapan Huntelaar, sadece 2009-2010 döneminde Milan’da 10 gol barajının altına düşmüş.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar