Hamza Hamzaoğlu "Ya kaybedersek?" dedi imzayı atmadı!

Kendisini Galatasaray Teknik Direktörü yapacak sözleşmeyi Antep'te imzalayacağı açıklanan Hamza Hamzaoğlu, olası bir mağlubiyeti düşünerek imzayı daha sonra atmak istedi.

İMZAYI ARENA'DA ATACAK

Galatasaray camiası artık sabırsızlıkla yeni hocasını bekliyor... İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile yolları ayıran Sarı- Kırmızılılar, bu zorlu görev için Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlamıştı. Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, önceki gün yaptığı açıklamada, Hamzaoğlu’nun dün itibariyle Gaziantep’te olacağını ve burada imzayı atarak, maçı tribünde izleyeceğini söylemişti. Ancak Hamza hoca Gaziantep’e gitmedi. Bu karara gerekçe olarak, gerekli işlemlerin yetiştirilmemiş olması gösterildi. Kulübe yakın kaynaklar, Hamza hocanın olası bir mağlubiyette, kendi imzasının gölgede kalacağından endişe ettiğini öne sürerken, imza günü olarak pazartesi işaret edildi. Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarın Türk Telekom Arena Stadı’nda yapılacak törenle, sezon sonuna kadar kendisini Aslan’ın başına geçirecek imzayı atacak.

ESKİ ÖĞRENCİLERİNİ İSTİYOR

Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray’a geçişiyle ilgili olarak, şimdiden transfer iddiaları da ortaya atılmaya başlandı. 44 yaşındaki çalıştırıcının, Akhisar Belediye’den eski öğrencileri Uğur Demirok ve Bilal Kısa’yı transfer etmek istediği öne sürüldü. Galatasaray altyapısında yetişen stoper Uğur, Akhisar formasıyla gösterdiği performansın ardından A Milli Takım’a kadar yükselmişti. Yine orta alandaki alternatif sıkıntısını gidermek üzere tecrübeli futbolcu Bilal Kısa’nın gündeme alındığı da gelen haberler arasında.



Yorumlar