Hamza Hamzaoğlu o değişiklikten sonra maçı kendi elleriyle F.Bahçe'ye verdi

Dün akşam Fenerbahçe karşısında gösterdiği performansla sınıfta kalan Hamza Hamzaoğlu'nun "b" planı dahi yoktu.

Dünya’nın sayılı derbilerinden biri olan Fenerbahçe Galatasaray maçı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi ve lig 24.haftada yeniden start aldı. Mücadelenin ilk yarısında bir hayli etkili görünen sarı kırmızılı ekip Burak ve Selçuk’la net pozisyonlardan yararlanamazken, Fenerbahçe’nin ilk 45 dakikada biraz bocaladığı görüldü. İlk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarıda roller değişti. Baskıyı ve oyun şiddetini artıran sarı lacivertli ekip 81’de Kuyt’la öne geçerken İsmail Kartal’ın Emenike – Alper hamlesi tüm taraftar ve otoritelerden alkış topladı.

İSMAİL KARTAL ALPER POTUK'U ALIR ALMAZ HAMZA HAMZAOĞLU EMRE ÇOLAK HAMLESİNİ YAPMASI LAZIMDI

Oyunda çok iyi işler yapmayan Emenike’yi 66’da çıkaran Kartal, orta sahayı toparlayan ve hızlı çıkışlarla gol yollarında etkili olmak isteyen Alper Potuk’u saha sürerek o dakikaya kadar büyük efor sarfetmiş Hamit ve Selçuk’un gardını düşürmüş oldu. Emenike -  Alper değişikliğine reaksiyon gösteremeyen Hamza Hamzaoğlu sınıfta kalırken, deneyimli teknik adamın oyuncu değişikliklerinde geç kalması camiayı hayal kırıklığına uğrattı. Şu ana kadar zorluk derecesi yüksek olan 3 maçtan (Arsenal – Beşiktaş – Fenerbahçe) iki tanesini kaybeden Hamza Hamzaoğlu oyunu okuyamayarak akıllarda soru işareti bırakırken, 46 yaşındaki çalıştırıcının maç sonunda “müdahaleleri geç yapıyorum, bunu kabul ediyorum, hatalıyım” sözleri ise eleştiri oklarının doğruluğunu ortaya çıkarır nitelikte oldu.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar