Hamza Hamzaoğlu: Maça ortak olduk ama çeviremedik

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç sonunda sonuçtan dolayı oldukça üzgün olduklarını belirtti.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e karşı kaybedilen 2-0'lık maç sonrası yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

İşte genç teknik adamın açıklamaları;

"Sonuç olarak üzgünüz. Gerçek var ki Atletico takımı güçlü bir takım. İlk yarı istediğimiz gibi oynayamadık. İlk yarı erken değişiklik yapmak zorunda kaldık. İkinci yarıdaki hamlelerle maça ortak olduk ama çeviremedik."

"Yasin önemli bir silahımız. İkinci yarı hızlı hücumlarda kullanırız diye düşündük. Yıllardan beri oturmuş bir sistemleri, istikrarlı bir yapıları var. İşte istikrarın sonu da böyle oluyor. Yapamadık, sonuç olarak üzgünüz. Ama bir gerçek var ki Atletico gerçekten iyi takım, bugün bir kez daha görmüş olduk."

"İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık. Emre maça fazla istekli başladığı için yaptığı hataları telefi edemedi.Erken bir değişiklik yapmak zorunda kaldık çünkü anladık ki Emre Çolak, toparlayamayacak kendisini. İkinci yarıda yaptığımız hamlelerle de oyunu ele aldık ama skoru zaten ilk yarıda vermiştik."

"Yeni başladık, beş maçımız daha var. İkinci yarıdaki oyunla gücümüz olduğunu gördük. Yasin önemli bir silahımız, ikinci yarıda oyuna sokup hızlı hücumlara döndüğümüzde kullanırız diye düşündük. Ama skor gelince daha erken yapmak zorunda kaldık Yasin hamlesini."İkinci yarı biraz daha etkili olup biraz daha rakip kaleye gitmeye başladık. "

"Ama 2-0'dan sonra çevirmek de kolay değil.İkinci yarı bir gol bulabilseydik erkenden, farklı bir atmosfere bürünebilirdi. Oyuncularım daha istekli kaleye gidebilirdi. Sonuçta karşımızda Atletico Madrid takımı var, tebrik etmek lazım, saygı duymak lazım. Çünkü belirli bir süreyi istikrarlı bir şekilde geçirip sistemlerini oturtmuşlar, sistem sahada tıkır tıkır işliyor.Şunu da gördük, eksiklerimiz var, yok değil ama biz de bu seviyeleri yakalayabiliriz."



Yorumlar