Hamza Hamzaoğlu isyan etti: Bir sakatlansa şampiyonluktan oluruz!

Şampiyonluğa oynayan takımlar arasında kale konusunda en büyük sıkıtıyı yaşayan Galatasaray, Muslera'nın yanına iyi bir alternatif arıyor.

Gelecek sezon kadro mühendisliğine gidecek olan Galatasaray’da şu anda “1” numaralı problem ne Burak Yılmaz’ın yanına iyi bir forvet, ne defans hattına yapılacak takviye, ne de orta sahaya alınacak futbolcu...

TAKIMDA İKİNCİ KALECİ YOK

Sarı kırmızılılarda Hamza Hamzaoğlu’nun gündeminde yer alan ilk madde önümüzdeki sezon Muslera’nın yedeği kim olacak düşüncesi. Sezon biter bitmez Sinan Bolat’la yollarını ayıracak olan Galatasaray, Eray İşcan’a süre tanırken, Abdurrahim Albayrak ve Hamza Hamzaoğlu’nun takıma acilen iyi bir ikinci kaleci alma yönünde görüş birliğine vardığı belirtildi. Rakip takımlara göre kale konusunda bir hayli yetersiz kalan Galatasaray, Volkan – Mert, Tolga – Cenk dengesini yakalayamazken, Abdurrahim Albayrak’ın ilk olarak yerli bir kaleci avına çıktığı öğrenildi. Adaylar arasında Kayseri Erciyesspor’un kalecisi Gökhan Değirmencioğlu ilk sırada yer alırken, Konyaspor kalecisi Kaya Tarakçı’nın da alternatif bir isim olarak düşünüldüğü öğrenildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.







Yorumlar