Hamza Hamzaoğlu 2 futbolcuyu elinde tutup 5 oyuncuyu gönderecek!

Sezon sonu Galatasaray kadrosuna yeniden katılacak olan 7 oyuncudan 5 tanesi yine farklı takımlara kiralık olarak gönderilecek.

Önümüzdeki sezonun kadro mühendisliğine şimdiden başlayan Hamza Hamzaoğlu ve Abdurrahim Albayrak bir yandan yapılacak transferleri gözden geçirirken bir yandan da ligler biter bitmez kiralık olarak gönderilen ve sezon sonu kadroya katılacak olan oyuncularını analiz ediyor. Nordin Amrabat, Dany, Umut Gündoğan, Ontivero, Sercan Yıldırım, Berk İsmail, Furkan Özçal gibi futbolcuları yeniden ele alan Hamza Hamzaoğlu’nun bu 7 oyuncu arasında sadece Amrabat ve Sercan’ın takımda kalmasını istediği öğrenildi. Dany’i Evian’a vermesi beklenen sarı kırmızılı kulübün diğer genç isimleri ise yeniden kiralık olarak farklı takımlara göndereceği belirlendi.

GAZİANTEPSPOR MAÇIYLA ÇIKIŞ YAKALANACAK

Bu arada ligde liderlik koltuğunu Fenerbahçe’ye teslim eden ve Beşiktaş’ın da gerisine düşen Galatasaray’da moralleri oldukça bozuk. Son 5 haftada 8 puan kaybeden Hamza Hamzaoğlu ve öğrencileri bir an önce toparlanma sürecine girmek isterken, Galatasaray bu hafta TT Arena’da Gaziantepspor maçıyla beraber kalan 7 maçı da kazanıp şampiyon olma adına Fenerbahçe’nin olası puan kaybını bekleyecek. Son 10 maçta kalesinde gol gören Hamza Hamzaoğlu’nun kadroda revizyona gideceği, defans hattında yeniden Semih Chedjou ikilisini oturtacağı öğrenildi. Haftalardır dökülen Telles’i yedek kulübesine çekecek olan tecrübeli çalıştırıcı, Umut Bulut’u da yanında oturtacağı öğrenildi. G.Antepspor karşısında Melo Selçuk ikilisine dönecek olan sarı kırmızılılar Bruma’yı da ilk 11’de görecek.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.




Yorumlar