Galatasaray'da flaş transfer gelişmesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, kadrosunda görmek istediği golcü futbolcunun Fenerbahçe maçına yetişmesi için yönetime rest çekti.

PRANDELLI, CAMPBELL'I DERBİDE SAHADA GÖRMEK İSTİYOR

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Cesare Prandelli, bir süredir askıya alınan Joel Campbell transferinin bir an önce bitirilmesi için yönetime talepte bulundu. Başkan Ünal Aysal'la bizzat görüşen 56 yaşındaki çalıştırıcı, Kosta Rika'lı forvet oyuncusunu 25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalinde sahaya sürmeyi düşündüğünü iletti. Bunun üzerine yönetim, önümüzdeki hafta içinde Arsenal'le tekrar masaya oturma kararı aldı. Galatasaray, Joel Campbell için kiralık formülü sunacak, teklif paketinin içinde satın alma opsiyonu da bulunacak. Anlaşma sağlanması halinde, 23 yaşındaki oyuncunun da Arsene Wenger'i ikna etmesi beklenecek.

ÜNAL AYSAL'DAN STOPER AÇIKLAMASI

Stoper transferinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. İlk adayının Eder Balanta, ikinci seçeneğin Doria olduğu net bir dille açıklayan Ünal Aysal, iki oyuncudan birini mutlaka Galatasaray'a getirmeye hazırlanıyor. İki oyuncu da Prandelli'den onaylı. Sadece kulüpleriyle ilgili sorunlar var. Botafogo, Doria için 10 milyon Euro talep ediyor. Balanta'nın bonservisi ise 7.5 milyon Euro civarında. Kolombiyalı savunmacı için River Plate ile pazarlık yapılacak ve indirim istenecek.

Yorumlar