İşte G.Saray'ın yeni teknik direktör adayı

Mancini'yle beklenen başarıyı yakalayamayan Galatasaray, İtalyan teknik adamla kanlı bıçaklı olan Türk futbolcuların hocasını takımın başına getiriyor.

LUCESCU ÇOK DEDİ

Mancini’yle hayal kırıklığına uğrayan Galatasaray camiası yeni hoca arayışlarına devam ediyor.Yönetimin ilk tercihi; Türkiye Ligi’ni tanıyan,elindeki kadroyu çok iyi kullanacak ve pahalı transferler istemeyecek bir teknik direktör olacak. Bu anlamda ilk sırada olan Lucescu sarı kırmızılı ekibin kriterlerine uymuş durumda fakat Rumen hocadan gelen son haber kulüpte moralleri bozdu. Hali hazırda Shaktar’dan 5,5 milyon euro alan Mircea Lucescu, Ünal Aysal’dan 5 milyon euro talep edince işler donma noktasına geldi.

BÜLENT TULUN'A ZATEN BÜYÜK BİR TEPKİ VAR

Taraftarların ve yönetimin içerisinde birkaç ismin Bülent Tulun’a olan öfkesi herkes tarafından biliniyor. Başkan’ın danışmanı olan Tulun’un önerdiği isimlerden biri olan Eric Gerets’e soğuk bakan Galatasaray’ın ileri gelenleri, olası bir başarısızlıkta topun ağzına kendilerinin geleceğinin farkında.

SELÇUK'U,  BURAK'I, ENGİN'İ, CEYHUN'U,SEMİH'İ, HAMİT'İ  ÇOK İYİ TANIYOR

Yabancı teknik adam arayışını askıya kaldıran yönetim yerli hoca alternatiflerine eğilmiş durumda. Fatih Terim’in gidişinden sonra adı Galatasaray’la ciddi ciddi anılan Mustafa Denizli yüksek sesle konuşulmaya başlanırken asıl hedefin Şenol Güneş olduğu ortaya çıktı. Türk futbolunun tecrübeli isimlerinden biri olan Şenol Güneş’in hem ligi iyi tanıması hem de kadro içerisindeki bazı kaliteli isimlerin; Selçuk İnan, Burak Yılmaz, kiralık giden Engin Baytar, Ceyhun gibi futbolcuların hocalığını yapmış olması, yıldız isimlerle çalışma uyumluluğu Şenol Güneş’i birinci sıraya koymuş durumda. 

Yorumlar