G.Saray'ın "derin devletinden" Adnan Polat'a büyük operasyon!

Duyun Yarsuvat ve Ünal Aysal'ı "Galatasaray Başkanlığı'na layık gören" İnan Kıraç, Adnan Polat'ı resmen itibarsızlaştırdı.

YARSUVAT VE AYSAL'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Galatasaray camiasının içerisinde büyük saygınlığı olan ve kimi çevrelerce “derin Galatasaray” yapısını oluşturduğu söylenen İnan Kıraç, hem Ünal Aysal hem de Duygun Yarsuvat hakkında övgü dolu sözler sarfetti. Yarsuvat için “Galatasaray’ı sahipsiz bırakmadı ve en doğru kararı verdi, 6 aylığına başkan oldu” diyen Kıraç, Ünal Aysal içinse “o Galatasaray’ın en iyi başkanlarından biriydi. Onu çok kırdık, bir daha böyle başkan zor gelir” açıklamalarında bulundu.

ADNAN POLAT "LİSELİ" OLMADIĞI İÇİN Mİ SUÇLU?

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, sarı kırmızılı kulübün borçlarına değinirken geçmişte olan bazı başkanları es geçip sadece Adnan Polat ismini ortaya koyması bazı kesimleri rahatsız etti. Faruk Süren, rahmetli Özhan Canaydın, Ünal Aysal’la beraber biriken borçların hemen hemen tamamının Adnan Polat döneminin üzerine yıkmak isteyen Kıraç yaptığı açıklamalarla Galatasaray camiası içerisinde sürekli tartışıla gelen “liseli – lisesiz” ayrımını bir kez daha gün yüzüne çıkardı.



Yorumlar