"G.Saray'a gitme büyük hata yaparsın"

Galatasaray Prandelli'yle anlaştı İtalyan basını atılan imzaya şaşırdı.

"TÜRKİYE'YE GİTME!"

Galatasaray’ın Cesare Prandelli ile görüşmelere başlaması Çizme’de geniş yankı uyandırdı. İtalya Milli Takımı ile yollarını ayrımasının üzerinden henüz bir hafta geçen 56 yaşındaki çalıştırıcının rotasına Türkiye’yi koyması şaşkınlıkla karşılandı. La Gazzetta dello Sport yazarı Luca Calamai konuyla ilgili görüşlerini açıklarken çarpıcı ifadeler kullandı ve deneyimli çalıştırıcıya “Türkiye’ye gitme” mesajı gönderdi.

DÜNYA KUPASI'NDA BAŞARISIZ OLDU

Calamai, “Prandelli’nin Galatasaray’a gitmesi büyük hata olur. Bunun ilk nedeni Türk takımının içinde bulunduğu finansal durum ile alakalı. Finansal Fair Play ile ilgili çok hassas bir noktadalar. Bu yüzden transferde önemli harcamalar yapmama eğilimindeler. İkincisi zamanlama konusu… Dünya Kupası’nda kariyerinin ilk büyük başarısızlığını yaşadı. Dikkatli hareket etmeli aceleci davranmamalı” şeklinde konuştu.

MİLLİ TAKIMDA OYUNCU TERCİHLERİ YANLIŞTI

İtalyan teknik adamın Dünya Kupası’nda bazı hatalar yaptığını ve bunların kendisine pahalıya patladığını da belirten İtalyan gazeteci, “Öncelikle bazı yanlış oyuncu seçimleri yaptı. Örneğin Cassano ve Insigne… Bu turnuva için hazır değillerdi ve zaten bu göründü. Hem fiziksel hem de mental açıdan hazır isimleri tercih etmeliydi. Barzagli’yi de bu kapsamda değerlendirebiliriz. Oyunla alakalı yanlışları da oldu” diye konuştu.

Yorumlar