G.Saray Şampiyonlar Ligi'ni, Trabzonspor ise para ve Ersun Yanal'ı teklif etti

Eskişehirspor'dan kesin olarak ayrılacak olan Erkan Zengin için Galatasaray ve Trabzonspor devrede.

ERKAN İÇİN SON DAKİKA HABERLERİNİN SONU KESİLMİYOR

Futbol severlerin, Ocak ayında transfer olacağı takımı merakla beklediği Erkan Zengin olayında, yıldız futbolcu için bir biri ardına son dakika haberleri yer alıyor. Dün akşam Lig TV’den servis edilen habere göre; tecrübeli futbolcunun alacakları karşılığında serbest kaldığı açıklanırken, bugünse menajer Patrick Mörs’ten “2 büyük kulüple görüşüyoruz” sözleri geldi. Eskişekirspor kulübü, Erkan’ın serbest kalma gibi bir durumunun olmadığını yinelerken, futbolcunun kesin olarak takımdan ayrılmak istediği bilgisi geldi.

İsveç Milli Takımı’nda da forma giyen Erkan Zengin’in son durum şu şekilde;

Erkan için Galatasaray ve Trabzonspor devrede. Trabzonspor’da para ve Ersun Yanal faktörü, Galatasaray’da ise İstanbul, Şampiyonlar Ligi ve büyük takım avantajı var.

GALATASARAY'IN PARASI YOK AMA KARİZMASI VAR

Galatasaray’ın İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mesut Hoşcan’ı bizzat aradı ve bu transfer için 2-3 futbolcu+ para teklif etti. Hoşcan’sa bu teklifi kibar bir şekilde reddetti. Erkan Zengin, Fatih Terim döneminde de Galatasaray’a 1,4 milyon Euro karşılığında imza atmıştı fakat Terim’in ansızın görevinden alınması transferi yarıda bırakmıştı. Hamza Hamzaoğlu da Erkan Zengin’i istiyor. Başarılı teknik adamın sol önde oynatacak bir oyuncuya ihtiyacı olurken, o bölgede denediği isimlerin ( Sneijder, Burma, Olcan, Yasin Öztekin) yetersiz kalması Erkan için Hamza hocanın iştahını kabartıyor.30 yaşındaki oyuncunun gönlünde de Galatasaray var ama maddi açıdan zorluk çeken sarı kırmızılılar bu yönden zayıf kalıyor.

TRABZONSPOR'DA HEM PARA VAR HEM DE YANAL VAR

Trabzonspor’da ise Erkan Zengin’e verilecek yıllık ücretin başka takımlar tarafından verilememesi konusu var. Eski öğrencisini takımda görmek isteyen Ersun Yanal oyuncuyla sürekli olarak dirsek teması halinde.



Yorumlar