G.Saray Oumar Niasse'nin işini bitirdi!

Fenerbahçe daha önce Emmanuel Emenike'yi nasıl Türkiye'ye getirdiyse, Galatasaray'da Niasse'de aynı taktiği uyguladı.

NİASSE GALATASARAY'A 

Akhisarspor’da Hamza Hamzaoğlu’yla beraber çok iyi bir çıkış yakalayan ve yaz ayı transfer döneminde  Rus ekibi Lokomotiv Moskova’ya 5,5 milyon Euro karşılığında verilen Oumar Niasse Galatasaray’a çok yakın. Yıldız golcünün menajeri Burak Sallak’ın Ajanshaber’e yaptığı özel açıklamalara göre;

EMENİKE NASIL GELDİYSE...

“Niasse Galatasaray’ı çok istiyor, Galatasaray’da Niasse’yi. Oyuncunun aklında Türkiye’ye geri dönme planı var. Hamza Hamzaoğlu kendi futbolcusunu çok istiyor Sarı kırmızılı kulüp Niasse’yi sezon sonuna kadar kiralamaya çok çok yakın. Oumar’ın sözleşmesinde bazı maddeler var. Eğer bu maddeler yerine getirilirse serbest kalır maddesinden yararlanılabilir. Daha önce Emenike nasıl ki Spartak Moksova’dan Fenerbahçe’ye geldiyse, Niasse’de Galatasaray’a bu şekilde dönebilir” dedi.





YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.




Yorumlar