G.Saray, Eskişehirspor maçına seyirci alırsa ne olur?

Süper Kupa maçında yaşanan olaylardan sonra 1 maç saha kapatma cezası alan ve TFF'ye "bu kadar yok hükmündedir" göndermesi yapan Galatasaray şok cezalarla karşı karşıya kalabilir.

Süper Kupa maçındaki olaylar nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası alan Galatasaray'ın "Bu karar yok hükmündedir" diyerek kararı tanımadığını açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Şimdi herkes "Galatasaray, Eskişehir maçında yasağa uyacak mı yoksa tribünlere seyirci alacak mı" sorusunu soruyor. TFF hukukçuları ise Cimbom'un karara uymaması halinde cezanın katlanacağına ve Türk Telekom Arena'nın üç maç kapatılacağına dikkat çekti. TFF Hukuk Müşavirliği'nden bir isim ise "Galatasaray infazı yerine getirmezse katlamalı olarak ceza uygulanır. Sarı-kırmızılıların bunu göze alacağını sanmıyorum" yorumunu yaptı.

3-0 HÜKMEN MAĞLUP SAYILABİLİR

G.Saray taraftarları da internet ortamında yönetime "Madem bu kararı tanımıyorsunuz, Eskişehir maçında kapıları açıp taraftarı alın" diye sesleniyor. Yönetim taraftarın bu talebini hayata geçirirse ne olur? O takdirde hakem, tribünlerin boşaltılmasını isteyebilir. Eğer Galatasaraylılar'ın bulunduğu tribünler boşaltılmazsa hakem maçı tatil eder ve Cimbom 3-0 hükmen mağlup sayılabilir. Bu arada G.Saray'ın TFF'yi hedef alan açıklamaları nedeniyle başkan Ünal Aysal'ın 30 ila 90 gün arası hak mahrumiyeti cezası alabileceği kaydedildi. 


Yorumlar