G.Saray, Beşiktaşlı yıldız için devrede mi?

Galatasaray'ın Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan yıldız oyuncu Gökhan Töre için devreye girdiği iddiasına Beşiktaşlı yönetici Ahmet Nur Çebi'den yanıt geldi. Çebi, ayrıca hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi hakkında da açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi, ''Derbide şanslar eşit. Kabul etmek gerekir, Fenerbahçe şu anda çok iyi futbol oynuyor. Ama biz de Beşiktaş'ız. Kadıköy'e kazanmak için gidiyoruz. Şanslarımız eşit. Arzulu futbolumuz en önemli dayanak noktamız'' dedi.

İNÖNÜ'DE SORUN VAR DİYENLER BEŞİKTAŞ'IN BAŞARILI OLMASINI İSTEMEYENLERDİR

İnönü Stadı'nın yerinde yeniden yapımıyla ilgili iddialar konusunda ise Çebi, ''Evrak eksiliği ve benzeri iddiaları ortaya atanlar Beşiktaş'ın başarılı olmasını istemeyenler. Stad'la ilgili hiç bir sorun yok. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Biz kombine satışlarına bile başladık. Stadın yapımı başladı ve bitecek. Kimse endişe etmesin. Edenler Beşiktaş'ın başarılı olmasını istemeyenler'' dedi.
 
BILIC TAM BİZE GÖRE

Bilic'in performansından son derece memnun olduklarını dile getiren 2. Başkan, ''Bilic'in performansı harika. Tam bize göre bir teknik direktör. Aradığımız teknik adamı bulduk. Her şeyiyle bize uygun bir teknik direktör. Hatta Beşiktaş'a cuk oturdu. Çok memnunuz'' diye konuştu.
 
GALATASARAY, GÖKHAN İÇİN DEVREDE DEĞİL

Gökhan Töre'nin, Rubin Kazan'dan bonservisinin alınması ve bu futbolcu için Galatasaray'ın devreye girdiği iddiası için ise ''Galatasaray'ın Gökhan'la ilgili hiçbir tasarrufu yok. Bu iddia fiyat arttırmak için ortaya atılmış bir iddiadır. Galatasaray, Gökhan için devrede değil. Biz Ocak ayı geldiğinde teknik heyet ve Önder Özen'in raporu doğrultusunda hareket edeceğiz. Onlar bonservisi alınsın derse gerekeni yaparız'' dedi.
 
MELO BİZİM MAÇTA DA DOSTÇA DAVRANABİLİRDİ

 Derbide dostça bir görüntü olmasını arzu ettiğini ifade eden Çebi, ''Fenerbahçe, Galatasaray derbisinden sonra futbolcular arasında dostça bir görüntü vardı. Aynısının bizi maçımızda da olmasını arzu ediyoruz. Melo, Fenerbahçe maçından sonra centilmence Fenerbahçeli oyuncuları kutladı. Bizim maçtan sonra yaptığı hareket nedeniyle de saha karıştı. Melo o hareketi yapmasaydı. Beşiktaş - Galatasaray derbisinden sonra da çok dostça görüntüler oluşurdu'' diye konuştu.

(Radyospor)

Yorumlar