Nasi Goreng: Endonezya Kızarmış Pilavı

Uzakdoğu mutfağı bu senenin en çok ilgi duyulan mutfaklarından biri olmuş anlaşıldığı üzere. Bu Endonezya kızarmış pilavı tarifi ise bu senenin en çok aratılan 2. tarifi olmuş.

Feta Pasta: Feta Peynirli Makarna

Bu senenin 3 numarasında yine bir Tiktok fenomeni var. Bu sene feta pasta o kadar çok aratılmış ki, herkes karbonhidratın kölesi olmuş!

Charcuterie Board: Şarküteri Tabağı

Bu sene herkes yeni gelin gibi sunum aratmış belli oldu! 4 numarada şarküteri tabağı tarifi var. Gerçi renk renk bu tabakların sevdalısı olmamak imkansız!

Shōgayaki (豚の生姜焼き): Zencefilli Izgara Domuz Eti

Bu senenin 5 numarasında shogoyaki var. Japon mutfağına ait olan bu yemek Japonya'da en popüler et yemeklerinden biri. Tavada zencefil, soya sosu ve mirin sosunda kızartılıp harmanlanan bu et soğuk ve sıcak olarak servis ediliyor. Sıcak servis ederken pirinç ve kıyılmış lahana eklemek de adetten.  Bu yemek sığır eti ile de yapılabilir, ancak domuz eti versiyonu o kadar popülerdir ki 'shōgayaki' terimi genellikle Japonya'da sadece domuz eti anlamına gelir.