Gökhan Töre uslanmadı! Yine gecelerde...

Fenerbahçe maçı sonrası gittiği gece kulübünde vurulan Gökhan Töre, bu kez de 10 kişilik bir grubun saldırısına uğradığı iddia edildi.

GÖKHAN TÖRE'NİN GEZMELERİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz hafta Esentepe'deki bir gece kulübünde tabancadan çıkan kurşunla omzundan vurularak yaralanan Gökhan Töre kendisini yine bir olayın içinde buldu.

Geçtiğimiz hafta Esentepe'deki bir gece kulübünde tabancadan çıkan kurşunla omzundan vurularak yaralanan ve küçük bir ameliyatla olayı ucuz atlatan Gökhan Töre'nin gece kaçamakları devam ediyor.

Sanatçı menajeri Mahir Arslan ve beraberindeki bazı futbolcular ile dün gece Etiler Civanım'da eğlenmeye çıkan yıldız oyuncu bu sefer de fiili saldırıya uğradı.

10 kişilik bir grup Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ve yanındakileri darp etmeye çalışırken menajer Mahir Arslan yaralanarak Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gökhan Töre ise kargaşa anında kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

SİLAHLI SALDIRIYI UCUZ ATLATMIŞTI

Gökhan Töre Fenerbahçe ile oynanan derbi karşılaşması sonrası bazı takım arkadaşları sonrası Esentepe'deki gece kulübüne gidip eğlenmiş, mekanda çıkan tartış sonrası tabancadan çıkan kurşunlara hedef olmuştu. Omzundan küçük bir operasyon geçiren Töre, Sivas'la deplasmanda oynanan maçta da yer almıştı.

Bu olay başkan Fikret Orman'ı küplere bindirmiş yönetim kurulunu acil toplayarak gece kulübüne giden oyunculara para cezası verilmişti. 

Yorumlar