Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ayrılırsa Daniel Alves için girişimler başlayacak

Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi biten Gökhan Gönül ile anlaşamazsa Barcelona’nın gözden çıkardığı Daniel Alves için girişimlere başlayacak.

AjansHaber/ÖZEL

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe’de sezon sonu sözleşmesi sona eren Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül’ün durumları belirsizliğini koruyor. Galatasaray derbisi öncesi Pereira ile tartıştıktan sonra kadro dışı bırakılan Caner Erkin, sonrasında özür dilemesine rağmen henüz affedilmedi. Fenerbahçe yönetimi, Trabzonspor maçının ardından sözleşmesi biten oyuncularla görüşmelere başladı.

GÖKHAN GÖNÜL İLE ANLAŞILAMAZSA…

Fenerbahçe’de oldukça başarılı bir performans gösteren Gökhan Gönül ile sözleşme uzatılmaması halinde alternatif isimler hazır. Barcelona’nın gözden çıkardığı yıldız oyuncu Daniel Alves, listenin ilk sırasında yer alıyor.

BARCELONA ALVES’İ GÖZDEN ÇIKARDI

Gökhan Gönül ile yollar ayrılırsa Daniel Alves için görüşmelere başlayacak Fenerbahçe, önümüzdeki sezon iddialı bir kadro oluşturmak istiyor. Daniel Alves transferinde Barcelona’nın da oyuncudan vazgeçmesi önemli bir avantaj.

FENERBAHÇE’DEKİ BREZİLYALILAR ÖNEMLİ ETKEN

Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Daniel Alves, daha önce de Türk takımlarını gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Fenerbahçe’de Diego Ribas ve Fernandao gibi Brezilyalı futbolcuların varlığı da Alves transferini güçlendiren etkenlerden…

ALVES, SEVILLA FORMASIYLA FENERBAHÇE’YE RAKİP OLMUŞTU

Barcelona’nın başarılı sağ bek futbolcusu Daniel Alves, Sevilla forması giyerken Fenerbahçe’nin rakibi olmuştu. 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. Turunda Kadıköy’de oynayan maç Fenerbahçe’nin 3-2 üstünlüğüyle sona ermişti. İspanya’daki maça hızlı başlayan Sevilla, Daniel Alves’in golüyle 1-0 öne geçmişti. İspanya’daki maç Sevilla’nın 3-2 üstünlüğüyle bitince maç penaltılara gitmişti. Fenerbahçe, Sevilla’yı penaltılar sonucu elerken Daniel Alves’in penaltısını Volkan Demirel kurtarmıştı.

DANIEL ALVES KİMDİR?

Ülke Brezilya

Yaş 32 yaşında

Doğum günü Mayıs 06 1983

Doğum yeri Juàzeiro

Boy 1.73 m

Ağırlık 64 kg

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar