Gittiği yer yerde yuhalanıyor, şiddeti körüklüyor!

Fenerbahçe Galatasaray maçı bitti ama derbi sonrası yaşanan olaylar ve art arda gelen açıklamalar iki camia arasında tansiyonun düşmesini engelliyor.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından sarı-lacivertli tribünlere, "İşte böyle..." diye başlayan ve küfür içeren tezahürat çektiren Emre Belözoğlu'na tepkiler dinecek gibi görünmüyor. Fenerbahçe'ye transferinin ardından Galatasaray forması altında geçirdiği günleri silmek istercesine davranan Emre'nin Galatasaray aleyhine yaptırdığı tezahüratın şiddeti körüklediğini ifade eden sarı- kırmızılı kulübün ikinci başkanı Hamdi Yasaman, "Derbiyi kazandığınızda rakibinizle ilgili espriler yapabilirsiniz ama kırıcı olmamak lazım" dedi.

EMRE'NİN AVUKATLIĞINI YAPTIM

2005'teki Türkiye-İsviçre maçında çıkan olayların ardından CAS 'ta Emre'nin avukatlığını yapan Yasaman, tecrübeli futbolcunun Galatasaray'ın altyapısından yetiştiğini ifade ederek şöyle konuştu: Emre, Galatasaray'da meşhur oldu. Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Biz Emre'ye çok ekmek yedirdik. Emre'de 100-200 yıl hatırımızın olması lazım. Ama o doğru yapmıyor. Yalnız bize değil herkese antipatik geliyor. O yüzden zaten diğer stat ve diğer şehirlerde de top ayağına geldiğinde yuhalanıyor.

YAZIK OLDU

Özel açıklamalarda bulunan Yasaman derbiyi de değerlendirdi. Öne geçecek pozisyonlar yakaladıklarını ama değerlendiremediklerini de kaydeden İkinci Başkan, "Korkmadığımız ve galibiyet istediğimiz ortadaydı. Yazık oldu" derken başkan adaylığı ile ilgili ise şunları söyledi: Aday enflasyonu var ve enflasyonu azdırmamak lazım. Şu an böyle bir düşüncem yok ama şartlar gelişir, ne olur bilemem. Ayrıca kulis yapmak gerekiyor. Benim fazla vaktim yok. Bizans oyunları da var." 



Yorumlar