Galatasaray yönetiminde kriz!

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçe ile yaşanan gerginliğin kaynağının Lütfi Arıboğan olabileceğini ifade etti.

"LÜTFİ ARIBOĞAN'DAN KAYNAKLANIYOR"

Galatasaray Basın Sözcüsü, "Geldiğimiz noktada oluşmuş bazı algılar var. Galiba biraz da gerginlik Lutfi Arıboğan'dan dolayı kaynaklanıyor.3 Temmuz sürecinde federasyonda görev yapıp, şu anda kulüpte aktif olarak görev yapması, bir anlaşma yapılmasına da engel oluyor sanki" dedi

"3 TEMMUZ SÜRECİNDE FEDERASYONDA GÖREV YAPIP..."

Sarı-kırmızılı idareci, Fenerbahçe ile yaşanan gerginlikle ilgili değerlendirmede bulunurken faturayı adeta Lutfi Arıboğan'a kesti.

360 Televizyonu'na konuşan Ergün son günlerde iki kulüp arasındaki gerginliğin İcra Kurulu Başkanı Lutfi Ariboğan'dan kaynaklandığı savundu. Hemen her gün Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarıyla polemiklere neden olan Şükrü Ergün'ün, Arıbogan'la ilgili sarfettiği cümleler kulüp içinde büyük sorun oluşturacak gibi duruyor.

İŞTE ERGÜN'ÜN O SÖZLERİ

"Kavga da tek başına edilmiyor, insanın karşısında kimse yoksa elini de sıkamaz. Bu yüzden iyi niyetle bir araya gelip önyargısız konuşmaya başlamak lazım. Ama geldiğimiz noktada, oluşmuş bazı algılar var. Bu algıları ortadan kaldırıp, bambaşka yeni kadrolarla yapmamız gerekiyor. Eğer bu çözüm olacaksa ve ben uzlaşmaz ve kavgacı bir algı yaratmışsam sportif açıdan, ben gönüllü olarak bu piyasadan hemen çekilmeye hazırım. Bunu yapamayız. Biz realiteden bahsedelim yarın ne yapacağız? Galiba biraz da gerginlik Lutfi Arıboğan'dan dolayı kaynaklanıyor. 3 Temmuz sürecinde federasyonda görev yapıp, şu anda Galatasaray’da aktif olarak görev yapması, bir anlaşma yapılmasına da engel oluyor sanki."

Şükrü Ergün, Fenerbahçe ile yaşanan polemiklerle ilgili olarak ise "Geldiğimiz noktada devamlı bildiriler yayınlanıyor Fenerbahçe Kulübü tarafından. Biz cevap vermiyoruz ama nereye kadar susup cevap vermeyiz bilemiyorum. Çünkü devamlı suçlanırsanız, zan altında bırakılırsanız ve bunlara da cevap vermezseniz bir noktada kabul etmiş sayılırsınız. Tabanınıza da bir hesap vermeniz gerekiyor" yorumunu yaptı.

Yorumlar