Galatasaraylılara kızıp kendileri yaptılar!

Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında meşale yakan Galatasaray taraftarlarına tepki gösteren Arsenalliler, Chelsea maçında bu kez kendileri meşale yaktı.

ARSENAL TARAFTARI ALAY KONUSU OLDU

Premier Lig'de Chelsea ile Arsenal arasında oynanan karşılaşma Jose Mourinho-Arsene Wenger kavgasıyla öne çıksa da, başka bir konunun daha gündeme geldiği ortaya çıktı. Galatasaray'ın Arsenal ile oynadığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sarı-kırmızılı taraftarların Emirates Stadı'nda yaktıkları meşaleler Londra ekibinin tepkisini çekmiş ve Galatasaray taraftarının bu tavrı eleştiri konusu olmuştu.

Chelsea maçı öncesinde aynı davranışı Arsenal taraftarının sergilediği ve bu yüzden başlama vuruşunun bir süre geciktiği ortaya çıktı. Stamford Bridge'deki karşılaşmaya yaktıkları meşaleler eşliğinde giren kırmızı-beyazlıların bu tavrı İngiliz basını tarafından gündeme getirilirken, Arsenal taraftarıyla bu yüzden dalga geçildi. İngilizler, Galatasaraylıları eleştiren Aresnal taraftarının aynı davranışı kendilerinin sergileyerek büyük bir tutarsızlık örneği gösterdiğine dikkat çekerken, kendileriyle çeliştiği yorumlarını yaptılar.



Yorumlar