Galatasaray Şampiyonlar Ligi Rakipleri Kim Oldu? Rakipler Belli Oldu!

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri bugün oynanılacak Şampiyonlar Ligi maçları ile netlik kazanıyor. Haberin detayını ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Dün gece Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçlarıda oynanınca tek temsilcimiz olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli olmaya başlıyor. Galatasaray hangi grupta ? Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta ?
GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ 
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi tek temsil eden Galatasaray Şampiyonlar Ligi grub maçların da karşılaşacağı takımlar belli olmaya başlıyor. Dün 5 tane daha takım'ın gruplara kalacağı belli oldu. Bu takımlar, Valencia, Dinamo Zagreb, Maccabi Tel Aviv, Malmö ve bir diğer temsilcimiz olam Fenerbahçe'yi eleyen Shaktar Donetsk oldu. Bugün de oynanacak 5 maç oynanılacak bu karşılaşmalardan sonra Sarı Kırmızılıların muhtemel rakipleri belli olacak.   GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ   Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kesin bir şekilde belli olmazken Galatasaray'ın 3. torbadan kuraya katılacağını biliyoruz. Bugün oynanılacak 5 maç daha var. Bu 5 maçtan sonra Galataray'ın rakipleri daha da netleşecek. Şampiyonlar Ligi grupları belirleyecek olan kura çekimi 27 Ağustos Perşembe günü fransa'nın Monaco şehrinde çekilecek. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde ki rakiplerini belirleyecek olan kura çekimi Türkiye saati ile 18.45'te başlayacak.


ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ HANGİ KANALDA 

Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda ? Ülkemiz de sadece Galatasaray'ın katılacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimleri bugün yapılacak. Kura çekimi Fransa'nın Monaco kenti'nde yapılacaktır. Türkiye saati ile 18:45 te başlayacak olan kura çekimini Trtspor ekranlarindan canlı olarak takip edebilirsiniz. Galatasataray kuraya 3. torbadan girecek. Temsilcimize zorlu rakiplerin çıkmamasını dileyip, Şampiyonlar Ligi'nde başarılar bekliyoruz. Şampiyonlar Ligi kura çekimi Trtspor canlı olarak izlemek istiyorsanız size vereceğimiz linke tıklayarak Şampiyonlar Ligi kura çekimini izleyebilirsiniz.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ RAKİPLERİ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri bugün saat 18.45 te Monaco'da çekilecek olan kuradan sonra belli olacak. Muhtemel rakiplerini sizlere aşağıda ki yazıda sıraladık. Şampiyonlar Ligi'nde tek temsilcimiz Sarı Kırmızılılar'dır. Geçtiğimiz sezon kupa'yı Barcelona kaldırmıştır. Barcelona final mücadelesinde karşılaştığı İtalyan takımı olan Juventus'u yenerek kupa'nın sahibi oldu. Juventus'u yenen Barcelona Süper Kupa'yı da bir İspanyol ekibi olan Sevilla'yı yenerel müzesine götürdü.   GALATASARAY KAÇINCI TORBADA
1.Torba Barcelona Chelsea Bayern Münih Juventus Benfica Paris Saint-Germain Zenit PSV Eindhoven   2.Torba Real Madrid Atletico Madrid Porto Arsenal Valencia Manchester City   3.Torba Olympique Lyon Dinamo Kiev Olympiakos Sporting Lizbon veya CSKA Moskova Galatasaray Roma   4.Torba   APOEL Nicosia veya Astana BATE Borisov veya Partizan Borussia M'Gladbach Wolfsburg Dinamo Zagreb Maccabi Tel Aviv Malmö Gent

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİNİ CANLI İZLE

Dünkü oynanan maçlarda gruplara kimlerin kalacağı belli oldu. Grupları belirleyecek olan Şampiyonlar Ligi kura çekimi bugün saat 18.45 te yapılacak. Şampiyonlar Ligi kura çekimin de ülkemizde sadece Galatasaray var. Sarı Kırmızılıların olduğu Şampiyon Ligi kura çekimini canlı izle linkimize tıklayarak kura çekimini canlı izleyebilirsiniz.

KURA ÇEKİMİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA


etiket:Galatasaray hangi grupta,Galatasaray'ın grubunda kimler var,Galatasaray'ın muhtemel rakipleri,şampiyonlar ligi kura çekimi,şampiyonlar ligi kura çekimi hangi kanalda,Galatasaray'ın şampiyonlar ligi rakipleri,Galatasaray'ın rakipleri,Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta

Yorumlar