Galatasaray'dan Mustafa Denizli bombası!

Cesare Prandelli'nin istifası için dakikaları sayan Galatasaray taraftarlarına Mustafa Denizli müjdesi.(Galatasaray'ın yeni teknik direktörü, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli)

GALATASARAY MUSTAFA DENİZLİ İLE ANLAŞMAYA ÇOK YAKIN

Galatasaray Cesare Prandelli ile yolları ayırmaya çok yakınken, yeni teknik direktör kim olacak sorusu birçok çalıştırıcıyı gündeme getiriyor. İhtimaller arasında en kuvvetli isim Hikmet Karaman gibi görünürken, yönetimin aslında Mustafa Denizli’yi de aportta tuttuğu anlaşıldı. Tecrübeli teknik adamla anlaşmak için kolları sıvayan Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst 66 yaşındaki çalıştırıcıyı ikna çabalarına devam ederken, “geçici bir yönetimin hocası olmam” diyen Mustafa Denizli ile orta yol bulunmaya çalışılıyor.

YILLAR ÖNCE ÇEKİLMİŞ ABDURRAHİM ALBAYRAK VE MUSTAFA DENİZLİ FOTOĞRAFI



MUSTAFA DENİZLİ KİMDİR?

Kariyerinde daha önce 1987-1988 sezonunda Galatasaray’ı çalıştıran Denizli ilk yılında şampiyonluk yaşadı. Unutulmayan N.Xamax maçının kahraman hocası olan ve 88-89 yılında Avrupa Kupa Galipler Kupası’nda yarı finale kadar çıkan başarılı antrenör 1989-90 senesinde Alman ekibi Aachen ile anlaşmaya varmıştı. 90-91 sezonunda tekrar Galatasaray’a dönen Mustafa Denizli Türkiye Kupası’nı alsa da ligde 2. oldu. Bir sonraki sezon yine Avrupa’da ses getiren Galatasaray’lı Mustafa Denizli, her ne kadar lig 3. Olsa da Kupa Galipleri Kupası’nda çeyrek finale kadar çıktı.




Yorumlar