Galatasaray'dan Eskişehir'e sert yanıt

Eskişehirspor'un süresiz kadro dışı bıraktığı Tarık Çamdal için hedef gösterilen Galatasaray, duruma sert tepki gösterdi.

Galatasaray Yönetimi, Tarık Çamdal konusunda kendilerinin hedef gösterilmesine sert tepki gösterdi. Kendisine önerilen sözleşmeyi uzatmadığı için kulübü tarafından kadro dışı bırakılan Tarık Çamdal konusunda Skorer.Com'a konuşan sarı-kırmızılılar, "Ne görüşme ne de sözleşme var. Tarık değil sanki Maradona! Eskişehir vermezse sezon sonunu bekleriz. Zaten serbest kalan bir oyuncu için neden bu kadar sıkıntı çekelim ki" diye konuştular.

Galatasaray'a imza attı iddiası 

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal'ın kadro dışı kalmasına ilişkin "Tarık'ın Galatasaray ile görüştüğü ve bu kulübe imza attığını duyduk. Galatasaray'ı spor ahlakına sığmayan bu davranışından dolayı kınıyoruz" dedi.

Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla Çamdal'ın, süresiz kadro dışı bırakıldığını ve 14 bin 500 avro para cezası uygulandığını hatırlattı. Çamdal'ın Eskişehirspor'un değer ve menfaatlerini gözetmeyip, kulübün etik değerlerine uymadığını savunan Saraç, "Tarık'ın Galatasaray ile görüştüğü ve bu kulübe imza attığını duyduk ancak bu gizleniyor. Galatasaray'ı spor ahlakına sığmayan bu davranışından dolayı kınıyoruz" diye konuştu. Saraç, Türk futbolunun akılcı yönetimlere ve dürüst yöneticilere ihtiyacı olduğuna değinerek, Meclis'ten bu yönde kararların çıkmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar