Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı

Yeni sezonda sağ bek problemi yaşamak istemeyen Beşiktaş ve Galatasaray, Kamerunlu oyuncunun peşine düştü. Siyah beyazlı ekip Nyom için süre isterken, Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu bu transfere onay verirse Nyom sarı kırmızılı formayı giyecek.

Gelecek sezon takıma iyi bir sağ bek almak isteyen Beşiktaş ve Galatasaray Kamerunlu tecrübeli futbolcu Nyom için harekete geçti. Siyah beyazlı ekipte Serdar Kurtuluş’un sağ bekte yalnız kalması, Galatasaray’da ise Sabri Sarıoğlu’nun alternatifinin olmaması Nyom transferini hareketlendirirken sarı kırmızılı cephenin 29 yaşındaki futbolcu için Granda kulübüyle temasa geçmeye hazırlandığı öğrenildi.



2 MİLYON EURO'YA SAĞ BEK

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın ilgilendiği Nyom için 5 milyon Euro fiyat biçen Granda’nın devre arası transfer sezonunda bu rakamı 3 milyon euro’lara kadar indirdiği öğrenildi. Dün resmi Twitter hesabından Boğaziçi Köprüsü’nün resmini paylaşan ve Türkiye’ye gelmeye sıcak bakan Kamerunlu oyuncunun şu anda bonservis bedelinin 2 milyon euro’lara kadar çekildiği belirtildi. Beşiktaş’ın Nyom için süre istediği bildirilirken, Galatasaray ise Hamza Hamzaoğlu’ndan cevap bekliyor. Deneyimli teknik adam bu transfere “olur” derse oyuncu 2 milyon Euro bonservis bedeli, kendisine de 900 bin Euro verilerek transferi son bulacak. Aurelien Chedjou ile iyi bir uyum yakalaması beklenen Nyom için İspanya’da Barcelona söylentileri de var.



YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar