Galatasaray'daki krizde son dakika!

Galatasaray Liv Hospital'da yaşanan mali krizde önemli gelişmeler yaşandı.

Türkiye Basketbol Ligi'nin güçlü takımı Galatasaray Liv Hospital'da bu sezon kriz üstüne kriz yaşanırken, dün oyuncuların antrenmana çıkmaması nedeniyle oluşan sorunu gidermek için kritik adımlar atıldı.

NTV Spor'un haberine göre, basketbolcuların maaşlarındaki 3 aylık gelişme sebebiyle antrenmana çıkmayarak durumu protesto etmesi üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, toplantı yapma kararı aldı. Bu akşam oyuncularla kulüp binasında bir araya gelen yöneticiler, toplantıda konuyu konuştu. Görüşmenin olumlu geçtiği vurgulanırken, basketbolculara ödeme yapılacağı iletildi. Bu gelişme üzerine Galatasaraylı oyuncuların yarın gerçekleştirilecek antrenmana katılacağı bildirildi. Sarı-Kırmızılılar, bu sabahki idmana da çıkmıştı.

Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal, kriz patlak verdiğinde yaptığı ilk açıklamada, ödemelerde 2 ay geriden geldiklerini, oyuncuların da bu konuyu bildiğini dile getirmişti.

Restleşme iddiası!

Öte yandan Basket Dergisi'nin haberinde, paraların ödenmemesi durumunda yarınki antrenman ve THY Avrupa Ligi'nde Perşembe günü oynanacak Alba Berlin maçını boykot etmeyi planlayan oyuncuların bu hamlesine karşı Galatasaraylı yöneticilerin çözüm yollarını masaya yatırdığı belirtildi. Toplantıda Can Topsakal'ın, "Antrenmana çıkmayan oyuncuları kadrodışı bırakıp gençlerle Alba Berlin maçına çıkalım" şeklinde bir öneri sunduğu ileri sürüldü. Maç gününe dek ödemeler yapılmazsa krizin büyüyeceği vurgulandı.



Yorumlar