Galatasaray'da operasyon! 3 futbol için görüşmelere başlandı

Defans, orta saha ve forvet hattına transfer yapmak isteyen Galatasaray Kaboul, İnler ve Niasse için girişimlere başladı.

Stopere Younes Kaboul

Savunmaya mutlaka takviye yapmak isteyen Galatasaray’da bu bölge için düşünülen ilk isim Yohan Kaboul. 29 yaşındaki Fransız oyuncu konusunda Sarı-Kırmızılılar’ın temasları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak kadrosuna Atletico Madrid’den Belçikalı Toby Alderweireld’i alan İngiliz temsilcisinde Kaboul’un, düzenli olarak forma şansı bulması zor gözüküyor. Oyuncuyu ikna etmek konusunda sıkıntı yaşamayacağı düşünülen Cim Bom, uygun bir bonservis bedeliyle bu işi bitirmeyi planlıyor. Aslan’ın, Tottenham’ın kapısını 3 milyon Euro’luk bir bonservis bedeliyle çaldığı konuşuluyor.

Orta sahaya Gökhan İnler

İtalyan temsilcisi Napoli ile bağlarını koparmaya hazırlanan Gökhan İnler’in, artık Türkiye’ye gelmek için hazır olduğu bildirildi. Galatasaray’da Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman’ın İtalya’ya gitmesi, bu transferde flaş gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini veriyor. Felipe Melo’nun büyük ihtimalle kampa katılmayacağı düşünülürken, Gökhan’ın da Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için bonservis konusunda daha önce Napoli’ye teklif edilen 2 milyon Euro’nun üzerine çıkılması planlanıyor. 4 milyon Euro isteyen Napoli’den de bu rakamı aşağıya çekmesi talep ediliyor.

Forvete Oumar Niasse

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, Akhisar’ı çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Niasse’la her konuda anlaşılmış durumda. 25 yaşındaki kanat oyuncusu, Sarı-Kırmızılı kulüpte oynamayı dört gözle bekliyor. Lukas Podolski transferiyle taraftarın yıldız beklentisine cevap veren Cim Bom’un, hücum hattına son takviyesini de, Senegalli oyuncuyu alarak yapması bekleniyor. Niasse’ın kulübü Lokomotiv Moskova ile görüşmelerde artık sona yaklaşıldığı öğrenildi. Aslan’ın, Rus temsilcisine 2.5 milyon Euro’luk teklifi yaptığı ve karşı taraftan cevap beklediği bildirildi.



Yorumlar