Galatasaray'da isyan: Bu 5 futbolcuyla mı şampiyon olacaksınız!

Başakşehir maçından sonra hem Hamza Hamzaoğlu'nu, hem futbolcuları, hem de yönetimi topa tutan Galatasaray camiası isyan etti.

Cumartesi günü oynayan ve 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan Galatasaray Başakşehir maçı bitti, fakat mücadelenin ardından Hamza Hamzaoğlu’na, oyunculara ve yönetime olan eleştirilerin sonu gelmedi. 2-0 önde olan takımda yaptığı yanlış değişikliklerle maçı 2-2’ye getiren Hamza Hamzaoğlu’na Bruma üzerinden yüklenilirken, futbolculara ise “Ne kadar yanlış değişiklikler olursa olsun oyuncuların 2-0’dan maçı 2-2’ye getirmemesi lazımdı” görüşleri de ayyuka çıkmaya başladı.

DEVRE ARASINDA TECRÜBELİ MAKUL BİR DEFANS OYUNCUSU ALINABİLİRDİ

Kaybedilen 2 puanın hesabını Hamza Hamzaoğlu ve futbolculara kesen sarı kırmızılı camia, yönetimi de ağır bir dille eleştirdi. Devre arası transfer döneminde uygun ve makul olan defans oyuncularını es geçerek transfer yapmayan Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst tepki görürken, gelinen noktada Galatasaray’ın defans hattını oluşturan Tarık Çamdal, Olcan Adın - Koray Günter’in bu takımın topçusu olmadıkları görüşünde birleşildi.

RAKİPLERİN DEFANS HATTINI OLUŞTURAN İSİMLERE BAK BİR DE GALATASARAY'A BAK!

Şampiyonluk yolunda rakiplerinin Gökhan Gönül, Egemen, Alves, Caner, Franco ve Ersan Gülüm’le mücadele ettiğini söyleyen kulübe yakın bazı isimlerin, Galatasaray’ın devşirme futbolcularla ya da kalitesiz oyuncularla (Tarık – Olcan – Koray – Dzemaili - Pandev) yola devam etmesinin büyük dezavantaj olduğunu belirtti.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.






Yorumlar