Galatasaray'da hasar büyük

Galatasaray, dün akşam Rize'de sadece 3 puanı ve lider olma şansını kaybetmedi. Sarı-Kırmızılılar'ın bu mücadelede 3 oyuncusu sakatlandı; Umut Bulut kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Aslan'da bütün hesaplar karıştı.

Spor Toto Süper Lig’de 11’inci hafta mücadelesinde dün akşam Çaykur Rizespor’la karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılılar, son dakikaları kıran kırana geçen maçta sahadan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla beraber lider Beşiktaş’ı geride bırakıp zirveyi ele geçirme planı da suya düşen Sarı-Kırmızılılar, ek olarak karşılaşma içinde üst üste yaşanan sakatlıklar sebebiyle adeta yıkım yaşadı.

Karşılaşmanın 18’inci dakikasında Selçuk İnan; 23’te ise Hakan Balta’nın adale sakatlığı yaşaması sebebiyle oyunun ilk bölümünde 2 zorunlu değişikliğe giden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu; 83’te de Semih Kaya’nın oyundan çıkmak zorunda kalması sonrasında isyan etti. Maçın ardından bu oyuncularla ilgili olarak yapılan açıklamada; Selçuk ve Hakan’ın tedavilerine başlandığı; boynunda yumuşak doku zedelenmesi oluşan Semih’e dikiş atıldığı bildirildi. Cim Bom’un bu mücadele sonrasında milli araya girmesi; tecrübeli teknik adamı sakatlığı bulunan futbolcular konusunda biraz olsun rahatlattı.

UMUT ATILDI, ASLAN YIKILDI

Rizespor karşılaşmasına ilk 11’de başlayan Umut Bulut, dün akşam 43 ve 88’inci dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonrasında kızardı. Tecrübeli futbolcunun oyun dışı kalmasının ardından kalan dakikaları bir kişi eksik oynamak zorunda kalan Galatasaray, üst üste kalesinde 2 gol görerek, sahadan mağlup ayrıldı. Umut, kırmızı kart görmesi sebebiyle takımını 21 Kasım’da Antalyaspor’la oynayacakları maçta yalnız bırakacak.

Yorumlar