Galatasaray'da gündem Vidic

Izet Hajrovic'i kadrosuna kattıktan sonra Alex Telles'i de bitiren Galatasaray için flaş bir iddia da Ada basınından geldi. Daily Mail'e göre Cimbom, Manchester United'ın Sırp stoperi Nemanja Vidic'e son teklifini bu hafta bildirecek.

İngiltere'nin en önemli gazetelerinden Daily Mail, Galatasaray - Vidic görüşmesini manşetine taşıdı. Gazetenin iddiasına göre Galatasaray'ın Roberto Mancini'yi takımın başına getirmesinde önemli rol oynayan menajer Muzzi Ozcan, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Nemanja Vidic'in Aslan'a transferi için de devreye girdi.

Geçtiğimiz hafta Manchester Piccadilly Hilton Hotel'de, Muzzi Ozcan ve Vidic'in menajerleri arasında gerçekleştirilen görüşmenin ardından Ozcan'ın bu hafta içerisinde İstanbul'a gelerek Galatasaraylı yöneticiler ile buluşacağı ve Vidic transferini masaya yatıracağı söyleniyor.

Galatasaray'ın şu anda Manchester United'tan haftalık 90 bin pound kazanan Vidic'e net olarak yıllık 3 milyon pound ve 415 bin pound bonus önereceği tahmin edilirken, sözleşme detaylarının bu hafta ortaya çıkacağı ifade ediliyor. İngiltere'de geçirdiği 8 yılın ardından bir "değişim" arayan Vidic'in ise Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktığı belirtiliyor.

Aslan'ın ilk etapta Manchester United'ı ikna ederek Vidic'i en kısa sürede takıma katmak istediği, eğer İngiliz devi bu transfere müsaade etmez ise en kötü ihtimal ile deneyimli stoper ile gelecek sezon için anlaşmak istediği vurgulanıyor.

Yorumlar