Galatasaray'da Ganso sesleri

Galatasaray, Brezilya'nın son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli oyuncular arasında gösterilen Ganso'yu transfer listesine aldı. Bu transfer iddiası yıldız oyuncunun kulübü Sao Paolo yöneticileri tarafından da doğrulandı.

Galatasaray için bir transfer açıklaması da Brezilya'dan geldi. Sau Paulo yöneticileri, sarı-kırmızılılardan oyuncuları Ganso'nun şartlarını soran bir mesaj aldıklarını açıkladı.

Paulo Henrique Ganso, 24 yaşında. Brezilya Ligi'nde oynayan en önemli orta saha oyuncularından birisi olarak gösteriliyor.

Yıldız oyuncunun satış hakkının %45'ine sahip olan Sao Paulo Kulübü, Galatasaray'ın Ganso'yu devre arasında renklerine bağlamak istediğini duyurdu. Brezilya basınına konuşan yöneticiler, sarı-kırmızılı yetkililerin oyuncularının durumunu sorduğunu ve bu transfere sıcak baktıklarını söyledi.

ÇOK FONKSİYONLU OYUNCU

4 sezon oynadığı Santos'da gösterdiği başarıyla Milli Takıma yükselen Paulo Henrique, geçtiğimiz yıl Sao Paulo'ya transfer oldu. Yeni kulübünde beklenen performansı sergileyemeyen Ganso, satış listesine kondu. Milli oyuncunun bonservis hakkının %55'i ise bir yatırım fonunda bulunuyor.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu sol ayağını kullanıyor, forvet arkası ve her iki kanatta oynayabiliyor.

Yorumlar