Galatasaray'a zafer için dev prim!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki son maçında Juventus'u 1-0 yenerek gruptan çıkmayı başardı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselen Sarı-kırmızılı takıma vereceği primi 700 bin euro'dan 1 milyon euro'ya çıkardı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Juventus'u yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselen Sarı-kırmızılı oyunculara prim müjdesi verdi.

Karşılaşmanın ardından soyunma odasına giren Başkan Aysal, Sarı-kırmızılı takıma vereceği primi açıkladı. İlk önce 700 bin euro olarak açıklayan Aysal, daha sonra bu rakamı 1 milyon euro'ya çıkardı.Futbolcular Aysal'ın bu sözleri üzerine soyunma odasında büyük bir sevinç yaşadı.

Dev zafer sonrası Galatasaray cephesinden önemli açıklamalar geldi.

SNEİJDER

Juventus maçında attığı şık golle Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura taşıyan Sneijder, zaferi "Mükemmel bir sonuç" olarak değerlendirdi.

Juventus maçında attığı şık golle Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde sırtlayan Wesley Sneijder, maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu. 

Maçın kahramanı Hollandalı yıldız, "Mükemmel bir sonuç... Taraftar ve camia için sezon başından beri en önemli zafer olarak adlandırabilriz. Biz iyi başlayamadık, ama biz iyi bir takımız. Bu galibiyet bize yardımcı oldu. Taraftar dün de buradaydı ve bugün de... Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MELO

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo galibiyeti hediye ettiği isimler arasına eski yönetici Abdurrahim Albayrak'ı da dahil etti.

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

Melo şunları söyledi: "Herkesin birbirine saygı duyması gerekiyor. Galatasaray'ın ne kadar iyi bir takım olduğunu herkese gösterdik. Böyle yorumlar yapılmadan önce takımlar tanınmalı. Futbol her türlü sürprize açık. Bu yorumlar yapılmadan daha dikkatli olunmalı bence. Galatasaray'ı seven, destek veren, herkese ve Abdürrahim Albayrak'a galibiyeti armağan ediyorum. Daha sonra teknik ekibe ve Mancini'ye armağan ediyorum."

SELÇUK İNAN

Galatasaray'ın Juventus'u yenerek Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura çıkmasının ardından Selçuk İnan maç hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Selçuk İnan'ın açıklamaları;

Savaş gibi oldu. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu şartlarda anca bu oluyor ne olursa olsun kötü oynamadık nasıl oynanaması gerekiyorsa öy oynadık. Bu galibiyet bütün taraftarımıza ve Türk halkına armağan olsun.

Maçın dün ertelenmesi bizim moralimizi bozmadı. Real Madrid maçının sonucunu bilerek bu maça çıkmak daha iyi oldu. Bu maçı 1 gün daha beklemek zordu.

SEDAT DOĞAN (YÖNETİCİ)

Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan Juventus zaferinin ardından konuştu.

Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan, 1-0'lık Juventus galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşadı.
 
Doğan yayıncı kuruluşa, "Bugün oyundan ziyade ruh kazandı. Basın mensuplarına da çok teşekkür ediyorum. 2 gündür buradaydınız. Evinden seyredenler bunu anlayamaz. Türkiye'nin gündemi Galatasaray'ın büyüklüğü... Galatasaray'ın ruhunu ortaya koyuşu" dedi.

TARAFTAR YORUMU

Zaten ilk tebriğin onlara gelmesi gerekiyor. Galatasaray taraftarı budur. Galibiyette, tur da onlara armağan olsun.

Yorumlar