Galatasaray'a karşı kaçırdığı golü bu sefer attı!

Çaykur Rizespor maçına kendi ağlarını havalandırarak talihsiz bir başlangıç yapan Michal Kadlec, Galatasaray maçında kaçırdığı gole benzer bir pozisyonu bu kez gole çevirmeyi başardı.

KADLEC BU KEZ ATTI

Maçta kendi kalesine attığı golün şanssızlık olduğunu belirten Kadlec, Galatasaray derbisinde kaçırdığı gole benzer bir pozisyonda topu ağlara göndermesini de değerlendirdi. Kadlec'in maç sonu açıklamaları şöyle: Öncelikle takımımızı tebrik edioyrum bu galibiyetten dolayı. Çok önemli bir galibiyetti.  Bazen birbirmizie böyle şakalar yaparız. "İki gol attım ama skor 1-1'di" şeklinde ve maç da o yaptığımız şakalar gibi oldu. Kazandığımızdan dolayı çok mutluyuz. Yaptığım hatadan dolayı bir gol yedik. Evet, ama daha sonra rakip kaleye gol attım. Rakip 10 kişi kaldı ve sonrasında da golü bulduk.

Öncelikle kendi kaleme attığım golde Hasan Ali'yle ileri çıkmaya karar verdik. Pozisyonumuzu almaya çalıştık. O pozisyonu uzaklaştırmak istiyorduk ama olmadı. Kendi ağlarıma gönderdim.Attığım goldeki pozisyon Galatasaray maçındaki pozisyona benziyordu evet. Ama bu maçtaki pozisyonum o maça göre daha rahattı ve golümü de attım.



Yorumlar