Galatasaray'a İngiliz tankı! Oyuncu 2013'te sakatlanmasaydı 30 milyon euro olurdu

Semih Kaya ve Chedjou'ya iyi bir alternatif arayan Galatasaray aradığı ismi İngiltere'de buldu. Sağ bekte de oynama yeteneği bulunan 26 yaşındaki oyuncu bedavaya sarı kırmızılı kulübe geliyor.

Bu sezon yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle pekte birbirleri ile oynama şansı bulamayan ve ligde eksiklikleriyle Galatasaray’a büyük sıkıntı veren Semih – Chedjou ikilisine iyi bir alternatif geliyor.

HAKAN BALTA'NIN TECRÜBESİ GALATASARAY'I KRİZDEN ÇIKARDI

Tecrübeli futbolcu Hakan Balta’nın yeniden kendisini bulmasıyla sezonu atlatan Galatasaray, defans hattına iyi bir oyuncu ararken, Hamza Hamzaoğlu’nun M.City’den Fiorentina’ya kiralık olarak giden ve İngiltere Milli Takımı’nda da oynayan Micah Richards’ı istediği öğrenildi. Bu sezon Premier Lig ekibiyle sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan deneyimli isimle temasa geçen sarı kırmızılı kulübün Richards’la anlaşmaya vardığı, İngiliz oyuncunun Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynaması sebebiyle gelen teklifi kabul ettiği bildirildi. 2013’te yaşadığı diz operasyonu sonrası toparlanmaya çalışan Micah Richards bu sezon Fiorentina’da 19 maçta forma giydi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar